All-Inc.- 4* Tossa Beach Center - Top 10 Potovanja

Options
Step39887
Instr0
Options39887-142723
Step39887
Instr1
Options39887-142723
Step39887
Instr1
 • 1

  Paketi
 • 2

  Paket potovanja
  Korak 2 4:
  Preglejte in potrdite svoj paket
  Potrdite svoj paket in preusmerilo vas bo k dodatnim možnostim.
 • 3

  Možnosti paketa
 • 4

  Plačilo

All-Inc.- 4* Tossa Beach Center

Tossa de Mar, Spain

Od  € 267 / na osebo za 7 noči
Poteče v 1 dneh 3 urah 9 min.

" All inclusive resort v lepi srednjeveški pokrajini Tossa de Mar s prelepimi plažami na obali Costa Brave. Vključen je letalski prevoz, all inclusive in namestitev v Hotelu Tossa Beach Center 4* ter ročna prtljaga na letalu. Za doplačilo je na voljo tudi prevoz iz letališča do hotela. "

Oglejte si več ponudb v kategorijah  # Španija, # All Inclusive

Severno od Barcelone in 80 km zahodno od Girone leži eno očarljivejših naselji v Španiji. Tossa de Mar je prelep morski zaliv na območju Costa Brave, ki ga bogati srednjeveško obzidje Villa Vella v starem mestnem jedru. Tossa de Mar je počitniški kraj, kjer obiskovalci tople dni preživijo v mirnem okolju in uživajo v pokrajini.

Hotel Tossa Beach Center 4* se nahaja na najboljši lokaciji Tossa de Mar saj je od plaže oddaljen le 150 metrov in 200 metrov od središča naselja. Na novo prenovljen hotel je idealen za pare in družine, ki iščejo sproščujoče počitnice.

Hotel je sestavljen iz dveh stavb (Tossa Beach in Tossa Center), med katerima se lahko gostje prosto gibljejo. Vsaka hotelska soba je opremljena s klimatsko napravo, telefonom, televizijo nekatere pa imajo tudi zasebno teraso ali balkon. Hladilnik, sef in dostop do brezžičnega interneta so na voljo z doplačilom. Hotel nima lastnega parkirišča. V bližini hotela je možno parkirati na javnem parkirišču za doplačilo 15 - 20 € na noč.

Storitve hotela zajemajo 2 bazena, jacuzzi, otroško igrišče, dnevni animacijski program, kot tudi all-inclusive paket, ki skrbi za zadovoljstvo obiskovalcev. Ob bazenu so na voljo senčniki na razpoložljivost. Za otroke je organiziran mini klub in različne dnevne aktivnosti, kot tudi večerni mini disco.

Ponudba vključuje:

Letalski prevoz iz Benetk, Dunaja ali Zagreba (točni časi leta so na voljo v 2. koraku postopka rezervacije na levi strani).
Namestitev v hotelu Tossa Beach Center 4*.
All inclusive z obroki in pijačami ter prigrizki**.
Ročna prtljaga.

Doplačilo za dodatno prtljago (vključite med možne dodatne storitve v 2.koraku)
Doplačilo za skupinski prevoz od letališča do hotela 28 € / osebo (povratni prevoz) ali zasebni prevoz 290 € / prevoz 1-3 osebe (povratni prevoz) (vključite med možne dodatne storitve v 2.koraku) 

Nasvet: Povratni prevoz iz Ljubljane do letališča Benetke že od 28€/osebo, do letališča Dunaj že od 48€/osebo in do letališča Zagreb že od 40€/osebo - rezerviraj tukaj

** Paket all-inclusive vključuje samopostrežni zajtrk, kosilo in večerjo v hotelski restavraciji. Neomejeno uživanje lokalnih alkoholnih in brezalkoholne pijač. Pijače so na voljo poleg obrokov in v hotelskem baru 10:00-23:00. Prigrizki v Snack Baru 10:30-12:30 in 15:30-18:00. Popoldanska kava in čaj 16:00-17:00 ter sladoled 10:00-22:00. V večernih urah se družite v hotelskem baru ob glasbenih večerih in različnih zabavnih predstavah primernih za vso družino. 

Tossa de Mar obarvajo naraščajoče gore in zeleni hribi, atmosfera starega mestnega obzidja Villa Vella in najlepši zalivi pokrajine Costa Brava. Srednjeveško razpoloženje v Tossa de Maru je vredno ogleda z obzidja, od koder lahko opazujete tudi sončni zahod. Na najvišji točki obzidja je svetilnik, ki je danes prenovljen v muzej. Znotraj obzidja je staro mestno jedro Tossa de Mar, ki je idealno za pohajkovanje in gurmanska doživetja. 

 V modrem raju boste uživali v najlepših plažah Španije in imeli hkrati na voljo vse storitve kot so tuši in restavracije. Najdete pa tudi lahko skrite privatne zalive. Čisto modro morje je kot nalašč za plavanje in potapljanje, kot tudi druge vodne športe.

Kaj je vključeno:
 • Let
 • Namestitev
 • All Inclusive
 • Ročna prtljaga

Kaj dobiš:
Namestitev
Letalski prevoz v Barcelono

Pogoji letalskega prevoza 

Termini letalskega prevoza bodo prikazani v naslednjem koraku v postopku rezervacije na zadnji strani povzetka rezervacije.
Ročna prtljaga: Cena vključuje prtljago 5-10 kg.
Teža ročne prtljage je odvisna od izbranega letalskega prevoznika. Dodatna prtljaga: Cena ne vključuje dodatne/velike prtljage


Namestitev v Hotelu Tossa Beach Center 4*

Cena: Po osebi

Check-in: 13:00, Check-out: 11:00
Največje število oseb na sobo: 3 ali 4 osebe.
Otroška posteljica ob doplačilo, v hotelu.
Dostopnost za invalide: Prosimo, obrnite se na našo službo za pomoč uporabnikom. 
Živali: Prosimo, obrnite se na našo službo za pomoč uporabnikom. 
Odpovedi in spremembe: Odpoved ni možna. Dodatne informacije: Preberite splošne pogoje.

Dodatna plačila in otroški popusti *:

3. odrasla oseba v sobi - Preverite ceno v koledarju rezervacij tako, da spremenite število odraslih oseb na 3 .
Otroci (2-11,99 let): ob doplačilu, če biva v sobi z 2 odraslima osebama. Če je v sobi samo ena odrasla oseba, tudi otrok plača ceno odrasle osebe (v tem primeru spremenite število odraslih oseb na 2). 
Dojenčki (0-23 mesecev): Preverite ceno v koledarju rezervacij tako, da dodate številu potnikov 1 dojenčka 0-23 mesecev.
Enoposteljna soba - Preverite ceno v koledarju rezervacij tako, da spremenite število odraslih oseb na 1. 

* Dodatna možnosti in otroški popusti bodo na voljo na naslednjem koraku (najprej navedite želeno število oseb, starost otrok in kliknite na dan odhoda iz koledarja, nato pritisnite »Rezerviraj«.


Vključene dodatne storitve

Spodaj so prikazane dodatne storitve, ki so že vključene v ceno vašega paketa.

All inclusive
All inclusive paket z zajtrkom, kosilom in večerjo. samopostrežni zajtrk, kosilo in večerjo v hotelski restavraciji. Neomejeno uživanje lokalnih alkoholnih in brezalkoholne pijač.samopostrežni zajtrk, kosilo in večerjo v hotelski restavraciji. Neomejeno uživanje lokalnih alkoholnih in brezalkoholne pijač. Pijače so na voljo poleg obrokov in v hotelskem baru 10:00-23:00. Prigrizki v Snack Baru 10:30-12:30 in 15:30-18:00. Popoldanska kava in čaj 16:00-17:00, ter sladoled 10:00-22:00.
Ročna prtljaga
Teža 5-10 kg (povratni let). Teža ročne prtljage je odvisna od izbranega letalskega prevoznika.

Možne dodatne storitve

Spodaj so prikazane dodatne storitve, ki niso vključene v ceno vašega paketa. Izbirali jih boste lahko v naslednjem koraku.

Prevoz do hotela (povratni prevoz)
Transfer do hotela: 30 € / osebo, povratni prevoz. Opomba: Če rezervirate potovanje manj kot 48 ur pred odhodom, vam za to potovanje prevoza ne moramo zagotovo potrditi. V primeru, da vam prevoza do hotela ne bomo morali potrditi, vas bomo obvestili še pred odhodom in vam po potovanju povrnili znesek te dodatne storitve. Za rezervacije v zadnjem trenutku, preverite razpoložljivost pri službi za pomoč uporabnikom.
Cene od € 30cena na osebo
Zasebni prevoz do hotela 1-3 oseb/avtomobil (povratni prevoz)
Zasebni prevoz do hotela: 290 € / avtomobil za 1-3 oseb, povratni prevoz. Zasebni prevoz z klimatiziranim avtomobilom od vrat do vrat. Opomba: Če rezervirate potovanje manj kot 48 ur pred odhodom, vam za to potovanje prevoza ne moramo zagotovo potrditi. V primeru, da vam prevoza do hotela ne bomo morali potrditi, vas bomo obvestili še pred odhodom in vam po potovanju povrnili znesek te dodatne storitve. Za rezervacije v zadnjem trenutku, preverite razpoložljivost pri službi za pomoč uporabnikom.
Cene od € 290
Dodatna prtljaga 15-20 kg (izberi v kolikor letiš z Vueling ali Iberia)
Dodatna prtljaga 15-20 kg za povratni let (izberi v kolikor letiš z Vueling ali Iberia)
Cene od € 45
Dodatna prtljaga 15 kg (izberi v kolikor letiš z Ryanair)
Dodatna prtljaga 15 kg (izberi v kolikor letiš z Ryanair).
Cene od € 105
Rezervirajte zdaj
Letalski prevoz v Barcelono

Prosimo, izberite letališče ali kraj odhoda iz spodnjega seznama

Namestitev v Hotelu Tossa Beach Center 4*

Spodaj lahko izbirate med različnimi možnostmi izbrane namestitve. Prosimo, izberite želeno možnost in za nadaljevanje izberite datum na koledarju.

7 Noči
Tossa Beach - Center , Costa Brava
4*

This hotel is located in one of the prettiest areas of the Costa Brava, Tossa de Mar, between the mountains of trees and the sea, offering a variety of touristic services. The hotel lies just 200 m from the pleasant sandy beach and 300 m from the lively..

14 Noči
Tossa Beach - Center, Costa Brava
4*

This hotel is located in one of the prettiest areas of the Costa Brava, Tossa de Mar, between the mountains of trees and the sea, offering a variety of touristic services. The hotel lies just 200 m from the pleasant sandy beach and 300 m from the lively..

10 Noči
Tossa Beach - Center , Lloret de Mar
4*

This hotel is located in one of the prettiest areas of the Costa Brava, Tossa de Mar, between the mountains of trees and the sea, offering a variety of touristic services. The hotel lies just 200 m from the pleasant sandy beach and 300 m from the lively..

Izberi datum odhoda
Potrjujemo razpoložljivost
Pon
Tor
Sre
Čet
Fri
Sob
Ned
Razpoložljivi datumi
Izbrani datum
Najnižje cene
Ni na voljo
Omejena razpoložljivost

Cene na koledarju veljajo za eno osebo. Končna cena bo osvežena s klikom na izbran datum odhoda. (sprememba)
Sobe
Odrasli
12+let
Otroci
2-11let
Dojenčki
0-23mes.

Starost otroka 1
Starost otroka 2
Starost otroka 3
Starost otroka 4
Starost otroka 5
Starost otroka 6

Soba 2
Odrasli
12+let
Otroci
2-11let
Dojenčki
0-23mes.

Starost otroka 1
Starost otroka 2
Starost otroka 3
Starost otroka 4
Starost otroka 5
Starost otroka 6

Soba 3
Odrasli
12+let
Otroci
2-11let
Dojenčki
0-23mes.

Starost otroka 1
Starost otroka 2
Starost otroka 3
Starost otroka 4
Starost otroka 5
Starost otroka 6


Obrazec za povpraševanje
Pripravljamo vašo rezervacijo

All-Inc.- 4* Tossa Beach Center

Tossa de Mar, Spain

Od  € 267
/ na osebo za 7 noči
Poteče v 1 dneh 3 urah 9 min.

Alternativni leti

Ne spreglej tudi

Rovinj - 4* Family Hotel Amarin

Rovinj, Croatia

Accommodation / HotelFree parkingWheel-chair friendly

Poteče v 4 dneh 3 urah 10 min.

Od € 130 / cena na osebo

Malta - 4* The Riviera Premium Resort & Spa

Malta, Malta

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer includedFree parking

Poteče v 3 urah 10 min.

Od € 138 / cena na osebo

Malta, Mellieħa- 4* Paradise Bay Resort

Malta, Malta

Accommodation / HotelFlights includedTransfer includedFree parkingWheel-chair friendly

Poteče v 8 dneh 3 urah 10 min.

Od € 183 / cena na osebo

Lloret de Mar - 3* Hotel Moremar (tudi all-inclusive)

Lloret de Mar, Spain

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

Poteče v 3 urah 9 min.

Od € 207 / cena na osebo

Majorka- 3* All-Inc. Globales Samoa

Mallorca, Spain

Accommodation / HotelFlights includedTransfer includedFree parking

Poteče v 254 dneh 3 urah 10 min.

Od € 223 / cena na osebo

Malaga, Fuengirola 4* Las Palmeras

Fuengirola, Spain

Accommodation / HotelFlights included

Poteče v 8 dneh 3 urah 10 min.

Od € 227 / cena na osebo

Majorka- 3* El Arenal - Mix Alea Hotel

Majorca, Spain

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

Poteče v 8 dneh 3 urah 10 min.

Od € 249 / cena na osebo

All-Inc. Krf - 4* Hotel Alexandros

Corfu, Greece

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer includedFree parkingWheel-chair friendly

Poteče v 3 dneh 3 urah 10 min.

Od € 277 / cena na osebo

All-Inc. Kos - 4* Labranda Marine Aquapark

Kos, Greece

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer includedFree parking

Poteče v 2 dneh 3 urah 9 min.

Od € 335 / cena na osebo

Majorka - 3* MLL Caribbean Bay

Majorca, Spain

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

Poteče v 12 dneh 3 urah 10 min.

Od € 344 / cena na osebo

Lloret de Mar - 4* Hotel Guitart Gold Central Park Aqua Resort (tudi all-inclusive)

Lloret de Mar, Spain

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

Poteče v 2 dneh 3 urah 9 min.

Od € 392 / cena na osebo

Kanarski otoki - Tenerife 4* LABRANDA Suites Costa Adeje (polpenzion ali all-inclusive)

Tenerife, Spain

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

Poteče v 10 dneh 3 urah 10 min.

Od € 408 / cena na osebo

All-Inc. Krf -5* Labranda Sandy Beach

Corfu, Greece

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer includedFree parking

Poteče v 12 dneh 3 urah 10 min.

Od € 425 / cena na osebo

All-Inc. Krf -5* Kairaba Sandy Villas

Corfu, Greece

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer includedFree parking

Poteče v 2 dneh 3 urah 9 min.

Od € 445 / cena na osebo

Egipt Hurghada - 5* Grand Waterworld Makadi, VODNI PARK! (leti iz Ljubljane in Avstrije)

Hurghada, Egypt

All-IncAccommodation / HotelChecked in baggageFlights includedTransfer included

Poteče v 10 dneh 3 urah 10 min.

Od € 512 / cena na osebo

Egipt Hurghada - 4*+ Siva Grand Beach (leti iz Ljubljane in Avstrije)

Hurghada, Egypt

All-IncAccommodation / HotelChecked in baggageFlights includedTransfer included

Poteče v 10 dneh 3 urah 10 min.

Od € 521 / cena na osebo

Egipt Hurghada - 4* The Grand hotel (leti iz Ljubljane in Avstrije)

Hurghada, Egypt

All-IncAccommodation / HotelChecked in baggageFlights includedTransfer included

Poteče v 10 dneh 3 urah 10 min.

Od € 531 / cena na osebo

Egipt Hurghada - 4*+ Hotel Grand Resort (leti iz Ljubljane in Avstrije)

Hurghada, Egypt

All-IncAccommodation / HotelChecked in baggageFlights includedTransfer included

Poteče v 10 dneh 3 urah 10 min.

Od € 563 / cena na osebo

Egipt Hurghada - adults only 5* The Grand Palace (leti iz Ljubljane in Avstrije)

Hurghada, Egypt

All-IncAccommodation / HotelChecked in baggageFlights includedTransfer included

Poteče v 10 dneh 3 urah 10 min.

Od € 659 / cena na osebo

Egipt Hurghada - adults only 5* Grand Marina (leti iz Ljubljane in Avstrije)

Hurghada, Egypt

All-IncAccommodation / HotelChecked in baggageFlights includedTransfer included

Poteče v 10 dneh 3 urah 10 min.

Od € 728 / cena na osebo

Maldivi - 4* Arena Beach

Maldives, Maldives

Accommodation / HotelChecked in baggageFlights includedTransfer included

Poteče v 9 dneh 3 urah 10 min.

Od € 889 / cena na osebo