CANCUN - 5* Oleo Cancun Playa All Inclusive Boutique Resort - Top 10 Potovanja

Options
Step67231
Instr0
Options67231-124416
Step67231
Instr1
Options67231-124416
Step67231
Instr1
Options67231-124416
Step67231
Instr1
Options67231-124416
Step67231
Instr1
Options67231-124416
Step67231
Instr1
Options67231-124416
Step67231
Instr1
Options67231-124416
Step67231
Instr1
 • 1

  Paketi
 • 2

  Paket potovanja
  Korak 2 4:
  Preglejte in potrdite svoj paket
  Potrdite svoj paket in preusmerilo vas bo k dodatnim možnostim.
 • 3

  Možnosti paketa
 • 4

  Plačilo

CANCUN - 5* Oleo Cancun Playa All Inclusive Boutique Resort

Cancun, Mexico

Od  € 899 / na osebo za 8 noči
Poteče v 9 dneh 4 urah 41 min.

" Sanjski Cancun in njegove dolge peščene plaže! Vključno z letalskim prevozom iz Ljubljane oz. bližnjih letališč, namestitvijo v hotelu 5* Oleo Cancun Playa All Inclusive Boutique Resort z all-inclusive paketom, prevoz od letališča do hotela, ročna prtljaga ter dodatna prtljaga do 23 kg. "

Oglejte si več ponudb v kategoriji # Morje

Letovišče ÓLEO Cancún Playa s 5 zvezdicami in ponudbo all inclusive vključuje gastronomsko izkušnjo po meri. Ponuja 2 specializirani restavraciji, mednarodni samopostrežni bife, bar s prigrizki, 2 bara ter vrhunske pijače. Vključuje tudi spa z rekreativnim bazenom z vodno masažo, parno kopeljo in savno. 

V nastanitvi so dobrodošli psi in manjše mačke s težo do 9 kg (z določenimi omejitvami in doplačili) z opremo Pet - It. 

Na voljo je 168 minimalističnih sob in s konceptom Artist Service® OLEO osebno prilagojene storitve za nepozabne počitnice, ki vključujejo: VIP storitve concierge, sobno postrežbo, toaletni pribor znamke MALIN + GOETZ®, Apple TV®, bazenske storitve concierge, meni s produkti za porjavelost in zaščito proti soncu, brezplačen WiFi, refleksno masažo dlani ter pijačo dobrodošlice ob prijavi, ponudbo Starbucks (z doplačilom) in še mnogo več. 

Letovišče se nahaja na odlični lokaciji v hotelski coni, le 12 km od mednarodnega letališča Cancun in 8 km od nakupovalnega centra Plaza la Isla.

Okoljska pristojbina v višini 1,22 USD na noč ni vključena v rezervacijo. Stroške poravnate ob prijavi.

Ponudba vključuje:
Letalski prevoz iz Ljubljane ali Zagreba ter bližnjih letališč z 1 x vmesnim postankom (točni časi leta so na voljo v 2. koraku postopka rezervacije na levi strani).*  
Namestitev v 5* ÓLEO Cancún Playa. 
All-inclusive.  
Ročna prtljaga**.  
Prevoz do hotela (povratni prevoz) 
Dodatna prtljaga do 20kg.

* V primeru, da na letališču Istanbul čakate (let z Turkish Airlines): več kot 6 ur, vam letalski prevoznik nudi ogled mesta s kosilom ali zajtrkom (Urnik ogledov: 8.30–11.00, 9.00–15.00, 9.00–18.00, 12.00–18.00, 16.00–21.00), več kot 10 ur, vam letalski prevoznik nudi prenočitev v hotelu.  

Točna navodila dobite na letališču Istanbul - Hotel desk (nasproti Starbucksa), kjer najdemo tudi napis Free Tours.

** Za doplačilo lahko vključen skupinski prevoz nadgradite v zasebnega.

Mehika (uradno Združene države Mehike) je ogromna obmorska država, ki na severu meji na ZDA, na jugovzhodu na Gvatemalo in Belize, na zahodu jo obdaja Pacifik, na vzhodu pa Karibsko morje in Mehiški zaliv. Obsega kar štiri časovne pasove. Po biološki raznolikosti je med prvimi petimi državami na svetu. Zaradi velikosti in raznolike pokrajine so tudi vremenske razmere raznolike.

Cancun je mesto na severnem delu polotoka Yucatan v Mehiki. Je ena izmed bolj priljubljenih destinacij na Karibih, saj ima 15 kilometrov prelepih peščenih plaž, na katerih stoji mnogo hotelov, nakupovalnih centrov, nočnih klubov in restavracij. Cancun imenujejo tudi El Mundo Maya, kar pomeni Majanski svet, saj naj bi predstavljal vhodna vrata v svet Majev. Cancun nudi prečudovit pogled v Majsko kulturo, saj je v mestu in njegovi okolici veliko templjev, arheoloških najdbišč in obrednih mest.

Zdravstveni napotki

Na potovanju je seveda dobro ostati zdrav, zato smo zbrali še nekaj napotkov, da bo tudi v tem pogledu potovanje popolno.

Nekaj malega smo o cepljenjih že napisali – kot rečeno, nobeno ni obvezno, se pa priporoča cepljenje proti hepatitisu A. Če se odpravljaš v južnejše predele Mehike, se priporoča še zaščita z zdravili proti malariji, seveda pa ne pozabi na zaščito pred insekti (repelenti, insekticidi, mreže …),

Si že slišal za Montezumovo maščevanje? Za strašnim imenom se skriva čisto navadna – potovalna driska. Povzročitelji so različni virusi, bakterije, glivice, zajedavci, okužba pa je najpogosteje posledica uživanja kontaminirane vode ali hrane.

Denar?

V Mehiki plačuješ z mehiškimi pesi. V večjih mestih boš lahko pese dvigal kar na bankomatu, v manjših pa boš moral v menjalnico. Napitnine niso obvezne, so pa priporočljive (po navadi se priporoča 10–20 % zneska celotnega računa).

Dokumenti, pogoji za vstop v državo

Za vstop v Mehiko kot slovenski državljan ne potrebuješ vizuma, potni list pa mora biti ob vstopu v državo veljaven vsaj še šest mesecev. Več o dokumentih najdeš na spletni strani MZZ.

Za vstop v državo ni potrebno nobeno cepljenje, se pa priporočajo nekatera cepljenja, odvisno od področja, na katero se odpravljaš.

Glavne atrakcije

Cancun Dolphin Discovery: Znameniti ogled delfinov. Na izlet vas odpeljejo z ladjico in vam ponujajo možnosti plavanja z delfini, hranjenja morskih psov, snorklanja in potapljanja. Izlet je celodnevni, na ladji pa vam postrežejo s kosilom in pijačo.

Captain Hook Barco Pirata Pirate Ship: Vožnja s piratsko ladjico, kjer vam postrežejo z morskimi dobrotami, kot je pečeni jastog in vas zabavajo s piratskimi predstavami in glasbo.

Playa Delfines: prepela plaža, kjer ni hotelskih kompleksov in nudi mirno plavanje in sončenje v kristalno čisti vodi. Med plavanjem lahko srečate tudi delfine, ki so pogost obiskovalec obale.

Zona Arqueologica El Rey: Glavna Majanska atrakcija v hotelski coni. Ruševine naselbine Majev, prekrasen sprehod po zgodovini tega starodobnega ljudstva. V okolici boste videli tudi veliko velikih kuščarjev in drugih živali.

Interactive Aquarium Cancun: izjemna možnost za opazovanje in interakcijo z živalmi, saj ima mnogo odprtih bazenov, kjer lahko živali vidite od blizu, se z njimi slikate in jih celo primete. Akvarij je dom, delfinom, morskim psom, mantam, želvam in drugim morskim živalim. V akvariju lahko tudi plavate z delfini v velikem bazenu, ali hranite morske pse iz varnega zavetja kletke v spremstvu izkušenih potapljačev.

Izleti v okolici destinacije

Chicken Itza - je bilo veliko Majansko mesto z ogromnim templjem v obliki piramide, ki se imenuje El Castillo. Ponuja edinstven pogled v Majansko kulturo, ohranjenih je več stavb in drugih znamenitosti. Mesto je bilo eno večjih v času vladavine Majev in je priljubljena destinacija turistov. Cancun je od Chicken Itze oddaljen nekaj ur vožnje.

Aktivnosti

Vodne in obvodne aktivnosti - za dobre plavalce je morje v Cancunu dobra zabava in rekreacija. Lahko se preizkusite tudi v drugih vodnih športih, kot so: surfanje, jadranje, snorklanje in potapljanje. Na plažah je dobro poskrbljeno za zabavo, najdete tudi igrišča za odbojko na mivki, nogomet na mivki in druge športne rekvizite.

Xcaret Cancun - je eco-arheološki park, kjer boste videli razne arheološke najdbe v neokrnjenem tropske gozdu, ki so jih postavili Maji. Na voljo je ogled podzemne reke, park metuljev, otok jaguarjev, Majanske vasice in nasade orhidej.

Swiming with Dolphins - mnogo agencij vam nudi to edinstveno izkušnjo plavanja z delfini.

Cancun Jeep Adventures - Jeep safari, ki vas popelje iz mesta v neobljudeno naravo, kjer boste videli neokrnjeni tropski gozd in različne živali, ki živijo v njem. Ponujajo tudi snorklanje v podzemnih jamah in obisk majanskih ruševin.

Hidden Worlds Cenote Adventure Park - je lociran nad najdaljšim sistemov povezanih podzemnih jam na svetu. Jame so bile tudi posnete v celovečernem filmu, Journey into Amazing caves in predstavljene na BBC televiziji kot čudo sveta.

Exotic Rides Mexico - vam ponuja vožnjo s luksuznimi ali športnimi avtomobili vseh znamk. Popeljejo vas tudi na dirkališče, kjer se lahko preskusite za volanom najprestižnejših avtomobilov.

Nakupovanje

Cancun nudi več možnosti nakupovanja, saj je več nakupovalnih centrov v centru mesta, kot tudi v hotelski coni. V centru mesta so cene nižje, vendar pa nakupovalna središča v hotelski coni ponujajo več kakovostnega blaga.

Tržnice - v mestu je več tržnic, kjer najdete vse mogoče stvari, vendar so začetne cene visoke, zato se je potrebno za njih pogajati.

Market 28 - je lokalni nakupovalni center v centru mesta. Ima pestro izbiro okraskov in spominkov in tudi veliko restavracij z dobro hrano. Je zelo poceni in v njem boste našli skoraj vse. Ne pozabite se za cene pogajati.

Plaza Las Americas Cancun - glavno nakupovalno središče v centru mesta z veliko trgovinami in restavracijami.

Plaza La Isla Cancun - nakupovalni center v hotelski coni. Ima več kot 100 različnih domačih in tudi tujih trgovin z svetovno znanimi blagovnimi znamkami. V njem je tudi več restavracij, lokalov in tudi kino center.

Kultura

Cancun je mnogo več kot le peščene plaže in nočna zabava. Mesto ponuja vpogled v bogato zgodovino Majanskega sveta, njihovo kulturo in arheologijo. Najstarejša tradicija v mestu so bikoborbe, ki potekajo na velikih stadionih. Cancun in njegova okolica ima tradicionalen španski kolonialni pridih, ki se meša s kulturo Majev, zato je za ogled izredno zanimiv. V mestu je mnogo starih španskih mestnih hiš in palač, majanskih templjev in parkov, kot tudi arheoloških najdišč.

Festivali in dogodki

Skozi celo leto v Cancunu potekajo festivali ali razni prazniki, tako da zabave nikoli ne zmanjka. Spodaj je naštetih nekaj najbolj zanimivih:

Kaj je vključeno:
 • Let
 • Namestitev
 • All-inclusive
 • Ročna prtljaga
 • Dodatna prtljaga 20 kg
 • Prevoz do hotela (povratni prevoz)

Kaj dobiš:
Namestitev
Letalski prevoz v Cancun

Pogoji letalskega prevoza 

Termini letalskega prevoza bodo prikazani v naslednjem koraku v postopku rezervacije na zadnji strani povzetka rezervacije.
Ročna prtljaga: Cena vključuje prtljago 5-10 kg.
Teža ročne prtljage je odvisna od izbranega letalskega prevoznika. 
Dodatna prtljaga: 
Cena vključuje dodatno prtljago do 20 kg (velja samo v primeru da letite s Turkish Airlines).


Namestitev v 5* Oleo Cancun Playa All Inclusive Boutique Resort

Pogoji namestitve

Cena: Po osebi  
Prijava: 14:00, Odjava: 12:00 
Največje število oseb na sobo: 3 odrasli ali 2 odrasla + 1 otrok (0-11,99 let). Večje družine in skupine, ki želijo ostati v isti sobi, kontaktirajte našo službo za pomoč uporabnikom.
Dostopnost za invalide: Prosimo, obrnite se na našo službo za pomoč uporabnikom  
Živali: Prosimo, obrnite se na našo službo za pomoč uporabnikom  
Odpovedi in spremembe: Odpoved ni možna. Dodatne informacije: Preberite splošne pogoje.
Otroška posteljica: za doplačilo neposredno v hotelu.

Doplačila in otroški popusti*: 

Enoposteljna soba - Preverite ceno v koledarju rezervacij tako, da spremenite število odraslih oseb na 1. 3. odrasla oseba v sobi - Preverite ceno v koledarju rezervacij tako, da spremenite število odraslih oseb na 3 . Otroci (2-11,99 let) - ob doplačilu, če biva v sobi z 2 odraslima osebama. Če je v sobi samo ena odrasla. oseba, tudi otrok plača ceno odrasle osebe (v tem primeru spremenite število odraslih oseb na 2). Dojenčki (0-23 mesecev): Preverite ceno v koledarju rezervacij tako, da dodate številu potnikov 1 dojenčka 0-23 mesecev. 

* Dodatne možnosti in otroški popusti bodo na voljo na naslednjem koraku (najprej navedite želeno število oseb, starost otrok in kliknite na dan odhoda iz koledarja, nato pritisnite »Rezerviraj«.

** Turistična taksa 2-3 € /na dan ni vključena v ceno.


Vključene dodatne storitve

Spodaj so prikazane dodatne storitve, ki so že vključene v ceno vašega paketa.

All-inclusive
Ročna prtljaga
Teža 5-10 kg (povratni let). Teža ročne prtljage je odvisna od izbranega letalskega prevoznika.
Dodatna prtljaga 20 kg
Dodatna prtljaga za povratni let. Velja v primeru leta s Turkish Airlines.
Prevoz do hotela (povratni prevoz)
Opomba: Če rezervirate potovanje manj kot 48 ur pred odhodom, vam za to potovanje prevoza ne moramo zagotovo potrditi. V primeru, da vam prevoza do hotela ne bomo morali potrditi, vas bomo obvestili še pred odhodom in vam po potovanju povrnili znesek te dodatne storitve. Za rezervacije v zadnjem trenutku, preverite razpoložljivost pri službi za pomoč uporabnikom.

Možne dodatne storitve

Spodaj so prikazane dodatne storitve, ki niso vključene v ceno vašega paketa. Izbirali jih boste lahko v naslednjem koraku.

Zasebni prevoz do hotela 1-4 oseb/avtomobil (povratni prevoz)
Zasebni prevoz do hotela: 49 € / avtomobil za 1-4 oseb, povratni prevoz. Zasebni prevoz z klimatiziranim avtomobilom od vrat do vrat. Opomba: Če rezervirate potovanje manj kot 48 ur pred odhodom, vam za to potovanje prevoza ne moramo zagotovo potrditi. V primeru, da vam prevoza do hotela ne bomo morali potrditi, vas bomo obvestili še pred odhodom in vam po potovanju povrnili znesek te dodatne storitve. Za rezervacije v zadnjem trenutku, preverite razpoložljivost pri službi za pomoč uporabnikom.
Cene od € 49
Rezervirajte zdaj
Letalski prevoz v Cancun

Prosimo, izberite letališče ali kraj odhoda iz spodnjega seznama

Namestitev v 5* Oleo Cancun Playa All Inclusive Boutique Resort

Spodaj lahko izbirate med različnimi možnostmi izbrane namestitve. Prosimo, izberite želeno možnost in za nadaljevanje izberite datum na koledarju.

7 Noči
Oleo Cancun Playa, Cancun
5*

10 Noči
Oleo Cancun Playa, Cancun
5*

13 Noči
Oleo Cancun Playa, Cancun
5*

14 Noči
Oleo Cancun Playa, Cancun
5*

20 Noči
Oleo Cancun Playa, Cancun
5*

6 Noči
Oleo Cancun Playa, Cancun
5*

12 Noči
Oleo Cancun Playa, Cancun
5*

16 Noči
Oleo Cancun Playa, Cancun
5*

Izberi datum odhoda
Potrjujemo razpoložljivost
Pon
Tor
Sre
Čet
Fri
Sob
Ned
Razpoložljivi datumi
Izbrani datum
Najnižje cene
Ni na voljo
Omejena razpoložljivost

Cene na koledarju veljajo za eno osebo. Končna cena bo osvežena s klikom na izbran datum odhoda. (sprememba)
Sobe
Odrasli
12+let
Otroci
2-11let
Dojenčki
0-23mes.

Starost otroka 1
Starost otroka 2
Starost otroka 3
Starost otroka 4
Starost otroka 5
Starost otroka 6

Soba 2
Odrasli
12+let
Otroci
2-11let
Dojenčki
0-23mes.

Starost otroka 1
Starost otroka 2
Starost otroka 3
Starost otroka 4
Starost otroka 5
Starost otroka 6

Soba 3
Odrasli
12+let
Otroci
2-11let
Dojenčki
0-23mes.

Starost otroka 1
Starost otroka 2
Starost otroka 3
Starost otroka 4
Starost otroka 5
Starost otroka 6


Obrazec za povpraševanje
Pripravljamo vašo rezervacijo

CANCUN - 5* Oleo Cancun Playa All Inclusive Boutique Resort

Cancun, Mexico

Od  € 899
/ na osebo za 8 noči
Poteče v 9 dneh 4 urah 41 min.

Alternativni leti

Ne spreglej tudi

Rovinj - 4* Family Hotel Amarin

Rovinj, Croatia

Accommodation / HotelFree parkingWheel-chair friendly

Poteče v 4 dneh 4 urah 40 min.

Od € 130 / cena na osebo

Malta - 4* The Riviera Premium Resort & Spa

Malta, Malta

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer includedFree parking

Poteče v 4 urah 41 min.

Od € 138 / cena na osebo

Malta, Mellieħa- 4* Paradise Bay Resort

Malta, Malta

Accommodation / HotelFlights includedTransfer includedFree parkingWheel-chair friendly

Poteče v 8 dneh 4 urah 41 min.

Od € 183 / cena na osebo

Lloret de Mar - 3* Hotel Moremar (tudi all-inclusive)

Lloret de Mar, Spain

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

Poteče v 4 urah 41 min.

Od € 207 / cena na osebo

Majorka- 3* All-Inc. Globales Samoa

Mallorca, Spain

Accommodation / HotelFlights includedTransfer includedFree parking

Poteče v 254 dneh 4 urah 41 min.

Od € 223 / cena na osebo

Malaga, Fuengirola 4* Las Palmeras

Fuengirola, Spain

Accommodation / HotelFlights included

Poteče v 8 dneh 4 urah 41 min.

Od € 227 / cena na osebo

Majorka- 3* El Arenal - Mix Alea Hotel

Majorca, Spain

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

Poteče v 8 dneh 4 urah 41 min.

Od € 249 / cena na osebo

All-Inc. Krf - 4* Hotel Alexandros

Corfu, Greece

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer includedFree parkingWheel-chair friendly

Poteče v 3 dneh 4 urah 41 min.

Od € 277 / cena na osebo

All-Inc. Kos - 4* Labranda Marine Aquapark

Kos, Greece

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer includedFree parking

Poteče v 2 dneh 4 urah 40 min.

Od € 335 / cena na osebo

Majorka - 3* MLL Caribbean Bay

Majorca, Spain

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

Poteče v 12 dneh 4 urah 41 min.

Od € 344 / cena na osebo

Lloret de Mar - 4* Hotel Guitart Gold Central Park Aqua Resort (tudi all-inclusive)

Lloret de Mar, Spain

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

Poteče v 2 dneh 4 urah 40 min.

Od € 392 / cena na osebo

Kanarski otoki - Tenerife 4* LABRANDA Suites Costa Adeje (polpenzion ali all-inclusive)

Tenerife, Spain

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

Poteče v 10 dneh 4 urah 41 min.

Od € 408 / cena na osebo

All-Inc. Krf -5* Labranda Sandy Beach

Corfu, Greece

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer includedFree parking

Poteče v 12 dneh 4 urah 41 min.

Od € 425 / cena na osebo

All-Inc. Krf -5* Kairaba Sandy Villas

Corfu, Greece

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer includedFree parking

Poteče v 2 dneh 4 urah 40 min.

Od € 445 / cena na osebo

Egipt Hurghada - 5* Grand Waterworld Makadi, VODNI PARK! (leti iz Ljubljane in Avstrije)

Hurghada, Egypt

All-IncAccommodation / HotelChecked in baggageFlights includedTransfer included

Poteče v 10 dneh 4 urah 41 min.

Od € 512 / cena na osebo

Egipt Hurghada - 4*+ Siva Grand Beach (leti iz Ljubljane in Avstrije)

Hurghada, Egypt

All-IncAccommodation / HotelChecked in baggageFlights includedTransfer included

Poteče v 10 dneh 4 urah 41 min.

Od € 521 / cena na osebo

Egipt Hurghada - 4* The Grand hotel (leti iz Ljubljane in Avstrije)

Hurghada, Egypt

All-IncAccommodation / HotelChecked in baggageFlights includedTransfer included

Poteče v 10 dneh 4 urah 41 min.

Od € 531 / cena na osebo

Egipt Hurghada - 4*+ Hotel Grand Resort (leti iz Ljubljane in Avstrije)

Hurghada, Egypt

All-IncAccommodation / HotelChecked in baggageFlights includedTransfer included

Poteče v 10 dneh 4 urah 41 min.

Od € 563 / cena na osebo

Egipt Hurghada - adults only 5* The Grand Palace (leti iz Ljubljane in Avstrije)

Hurghada, Egypt

All-IncAccommodation / HotelChecked in baggageFlights includedTransfer included

Poteče v 10 dneh 4 urah 41 min.

Od € 659 / cena na osebo

Egipt Hurghada - adults only 5* Grand Marina (leti iz Ljubljane in Avstrije)

Hurghada, Egypt

All-IncAccommodation / HotelChecked in baggageFlights includedTransfer included

Poteče v 10 dneh 4 urah 41 min.

Od € 728 / cena na osebo

Maldivi - 4* Arena Beach

Maldives, Maldives

Accommodation / HotelChecked in baggageFlights includedTransfer included

Poteče v 9 dneh 4 urah 41 min.

Od € 889 / cena na osebo