Dubaj - 4* Jannah Marina Bay Suites - Top 10 Potovanja

Options
Step40889
Instr0
Options40889-84811
Step40889
Instr1
Options40889-84811
Step40889
Instr1
Options40889-84811
Step40889
Instr1
Options40889-84811
Step40889
Instr1
Options40889-84811
Step40889
Instr1
Options40889-84811
Step40889
Instr1
 • 1

  Paketi
 • 2

  Paket potovanja
  Korak 2 4:
  Preglejte in potrdite svoj paket
  Potrdite svoj paket in preusmerilo vas bo k dodatnim možnostim.
 • 3

  Možnosti paketa
 • 4

  Plačilo

Dubaj - 4* Jannah Marina Bay Suites

Dubai, United Arab Emirates

Od  € 499 / na osebo za 5 noči
Poteče v 8 dneh 2 urah 58 min.

" Moderni Dubaj! Vključno z letalskim prevozom iz Ljubljane, namestitvijo v hotelu 4 * Jannah Marina Bay Suites z izbranim penzionom (samo soba ali zajtrk). Za doplačilo tudi prevoz od letališča do hotela. "

Oglejte si več ponudb v kategoriji # Morje

V Dubaju so presežki na vsakem koraku. Sprehodite se med gradbenimi stvaritvami sveta, ki so v petdesetih letih zrasle sredi te vroče puščave. Doživite svet v malem, njegov sodobni blišč, arabsko tradicijo, čudovita nakupovalna središča in samotno puščavo.

Hotel ponuja udobje glede na nivo in tudi lokacijo. Namreč hotel Jannah Marina Bay Suites se nahaja v predelu Dubai Marina le nekaj korakov stran od turistično priljubljenega središča z znanim nakupovalnim središčem Dubai Marina Mall. Hotel ima lastno restavracijo, zunanji bazen s dihjemajočim pogledom na mesto, notranji jacuzzzi, frizerski salon in brezplačno zunanje parkirišče. Na recepciji si lahko izposodite avtomobil za brezskrbno raziskovanje.

Sobe v hotelu imajo kuhalnik za kavo ali čaj, TV z ravnim zaslonom, kopalnico z brezplačnimi toaletnimi izdelki in sušilcem za lase. Pogled iz sobe pa sega v čudovito pokrajino nad mestnimi nebotičniki ali pristaniščem. Vse sobe hotela Marina Bay Suites imajo brezplačen brezžični internet.

Ponudba vključuje:

Letalski prevoz iz Ljubljane ali Zagreba, 1 postanek v Istanbulu (točni časi leta so na voljo v 2. koraku postopka rezervacije na levi strani).* 
Namestitev v dvoposteljni sobi hotela  4 * Jannah Marina Bay Suites.
Izbrani penzion (samo soba ali zajtrk). 
Ročna prtljaga. 
Dodatna prtljaga do 20kg.
Cena vključuje tudi občinski davek 10% in 10% provizijo **

* V primeru, da na letališču Istanbul čakate:

 •  več kot 6 ur, vam letalski prevoznik nudi ogled mesta s kosilom ali zajtrkom (Urnik ogledov: 8.30–11.00, 9.00–15.00, 9.00–18.00, 12.00–18.00, 16.00–21.00), 
 • več kot 10 ur, vam letalski prevoznik nudi prenočitev v hotelu. 

Točna navodila dobite na letališču Istanbul - Hotel desk (nasproti Starbucksa), kjer najdemo tudi napis Free Tours.

** Turistična taksa 2-3 € / dan ni vključena v ceno in plačana na mestu samem.

Doplačilo za skupinski prevoz od letališča do hotela 29 € / osebo (povratni prevoz) ali zasebni prevoz 65 € / prevoz 1-4 osebe (povratni prevoz) (vključite med možne dodatne storitve v 2.koraku). 

Razdalje
Trgovski center Dubai Marina - 5 min peš
Pier 7 (slow food - 7 različnih restavracij) - 20 min peš 
Metro postaja Jumeirah Lake Towers - 10 min hoje 
Mednarodno letališče Dubaj - 40 min vožnje z avtomobilom

Dubaj je zelo zanimiva destinacija, saj ponuja veliko znamenitosti in popolnoma nove izkušnje za popotnika. Nebotičniki, nakupovalna središča, zanimivi lokalni trgi, neskončne peščene puščave in eksotična kultura vas ne bo pustila ravnodušnih. Ponudba restavracij v mestu je bogata in zelo kakovostna. V Dubaju je veliko največjih in najboljših stvari na svetu, najsi gre za najvišjo stavbo, največji nakupovalni center ali najboljše golf igrišče na svetu! Z Jeep Safarijem obiščite tudi peščeno puščavo. Dubaj zagotavlja sonce celo leto!

Najbolj znana atrakcija v Dubaju je Burj Khalifa. Zaključena v letu 2010 je stavba dvignjena na 828 metrov v višino in je doslej najvišja na svetu. Burj Khalifa se nahaja v središču Dubaja le dobrih 25 minut vožnje z avtomobilom.  

Nakupovalni centri so znamenitosti sami po sebi, v Mall of the Emirates je mogoče najti celo smučišče - Dubaj Ski -  kjer lahko smučate ko je znaj več kot 30 stopinj.

Podnebje

Dubaj je sredi poletja precej vroč, toda v aprilu, maju in prvi polovici junija ter pozneje v septembru, so temperature še vedno primerljive s sredozemskimi poletnimi temperaturami. Hoteli, nakupovalna središča in celo avtobusna postajališča v Dubaju so klimatizirana celo leto. Bazeni se poleti ohlajajo.

Pogosto zastavljena vprašanja - potovanje v Združene arabske emirate 

Če bom v hotelu prispel v zgodnjih urah, ali bom takoj dobil sobo? 

Odgovor: Da, sobo dobite takoj, ko prispete v hotel. Dopoldan lahko koristite tudi zajtrk, če ste ga vključili v paket. Tako vam za prijavo ni potrebno čakati do 14:00, kot pri drugih potovalnih agencijah.

Če je povratni leti ponoči (po 24:00), se lahko soba zapusti po odhodu na letališče? 

Odgovor: Da, sobo lahko koristite do odhoda. Sobe vam ni potrebno zapustiti kot običajno 12. uri, kot pri številnih drugih potovalnih agencijah

Ali lahko neporočen par biva v isti sobi? 

Odgovor: Da. Omejitev, ki jo določijo hoteli, se ne uporablja za Slovence ali druge turiste. Omejitev velja le za religiozne muslimane.

Ali prodajajo alkohol v Združenih arabskih emiratih? 

Odgovor: Alkohol je mogoče kupiti na letališču v Dubaju brez davka ob prihodu. Tudi hoteli v Dubaju, Abu Dhabiju, Ras al Khaimahu, Fujairahu in Umm al Quwainu ponujajo alkohol. Razen Sharjahov emirat, posebno območje brez alkohola, kar pomeni, da tukaj ni dovoljeno piti ali prodajati alkohola.

Kaj je vključeno:
 • Let
 • Namestitev
 • Penzion po izbiri (samo soba ali zajtrk)
 • Ročna prtljaga
 • Dodatna prtljaga 20 kg
 • Občinski davek (10%) in stroški storitve (10%) vključeni v ceno

Kaj dobiš:
Namestitev
Letalski prevoz v Dubaj

Pogoji letalskega prevoza 

Termini letalskega prevoza bodo prikazani v naslednjem koraku v postopku rezervacije na zadnji strani povzetka rezervacije.
Ročna prtljaga: Cena vključuje prtljago 5-10 kg.
Teža ročne prtljage je odvisna od izbranega letalskega prevoznika. 
Dodatna prtljaga: 
Cena vključuje dodatno prtljago do 20 kg (velja samo v primeru da letite s Turkish Airlines).


Namestitev v Jannah Marina Bay Suites

Pogoji namestitve

Cena: Po osebi  
Prijava: 14:00, Odjava: 12:00 
Največje število oseb na sobo: 3 odrasli ali 2 odrasla + 1 otrok (0-11,99 let). Večje družine in skupine, ki želijo ostati v isti sobi, kontaktirajte našo službo za pomoč uporabnikom.
Dostopnost za invalide: Prosimo, obrnite se na našo službo za pomoč uporabnikom  
Živali: Prosimo, obrnite se na našo službo za pomoč uporabnikom  
Odpovedi in spremembe: Odpoved ni možna. Dodatne informacije: Preberite splošne pogoje.
Otroška posteljica: za doplačilo neposredno v hotelu.

Doplačila in otroški popusti*: 

Enoposteljna soba - Preverite ceno v koledarju rezervacij tako, da spremenite število odraslih oseb na 1. 3. odrasla oseba v sobi - Preverite ceno v koledarju rezervacij tako, da spremenite število odraslih oseb na 3 . Otroci (2-11,99 let) - ob doplačilu, če biva v sobi z 2 odraslima osebama. Če je v sobi samo ena odrasla. oseba, tudi otrok plača ceno odrasle osebe (v tem primeru spremenite število odraslih oseb na 2). Dojenčki (0-23 mesecev): Preverite ceno v koledarju rezervacij tako, da dodate številu potnikov 1 dojenčka 0-23 mesecev. 

* Dodatne možnosti in otroški popusti bodo na voljo na naslednjem koraku (najprej navedite želeno število oseb, starost otrok in kliknite na dan odhoda iz koledarja, nato pritisnite »Rezerviraj«.

** Turistična taksa 2-3 € /na dan ni vključena v ceno.


Vključene dodatne storitve

Spodaj so prikazane dodatne storitve, ki so že vključene v ceno vašega paketa.

Penzion po izbiri (samo soba ali zajtrk)
Ročna prtljaga
Teža 5-10 kg (povratni let). Teža ročne prtljage je odvisna od izbranega letalskega prevoznika.
Dodatna prtljaga 20 kg
Dodatna prtljaga za povratni let. Velja v primeru leta s Turkish Airlines.
Občinski davek (10%) in stroški storitve (10%) vključeni v ceno

Možne dodatne storitve

Spodaj so prikazane dodatne storitve, ki niso vključene v ceno vašega paketa. Izbirali jih boste lahko v naslednjem koraku.

Zasebni prevoz do hotela 1-4 oseb/avtomobil (povratni prevoz)
Zasebni prevoz do hotela: 65 € / avtomobil za 1-4 oseb, povratni prevoz. Zasebni prevoz z klimatiziranim avtomobilom od vrat do vrat. Opomba: Če rezervirate potovanje manj kot 48 ur pred odhodom, vam za to potovanje prevoza ne moramo zagotovo potrditi. V primeru, da vam prevoza do hotela ne bomo morali potrditi, vas bomo obvestili še pred odhodom in vam po potovanju povrnili znesek te dodatne storitve. Za rezervacije v zadnjem trenutku, preverite razpoložljivost pri službi za pomoč uporabnikom.
Cene od € 65
Prevoz do hotela (povratni prevoz)
Transfer z avtobusom: 29 € / osebo, povratni prevoz. Opomba: Če rezervirate potovanje manj kot 48 ur pred odhodom, vam za to potovanje prevoza ne moramo zagotovo potrditi. V primeru, da vam prevoza do hotela ne bomo morali potrditi, vas bomo obvestili še pred odhodom in vam po potovanju povrnili znesek te dodatne storitve. Za rezervacije v zadnjem trenutku, preverite razpoložljivost pri službi za pomoč uporabnikom.
Cene od € 29cena na osebo
Rezervirajte zdaj
Letalski prevoz v Dubaj

Prosimo, izberite letališče ali kraj odhoda iz spodnjega seznama

Namestitev v Jannah Marina Bay Suites

Spodaj lahko izbirate med različnimi možnostmi izbrane namestitve. Prosimo, izberite želeno možnost in za nadaljevanje izberite datum na koledarju.

5 Noči
Jannah Marina Bay Suites, Dubai
4*

Hotel Jannah Marina Bay Suites se nahaja v Dubaju, 1 km od nakupovalne ulice The Walk at JBR. Ponuja klimatizirane sobe, brezplačen brezžični internet, dostopen v vseh prostorih, zunanji bazen, pogled na morje ter restavracijo, v kateri si lahko privoščite..

7 Noči
Jannah Marina Bay Suites, Dubai
4*

Hotel Jannah Marina Bay Suites se nahaja v Dubaju, 1 km od nakupovalne ulice The Walk at JBR. Ponuja klimatizirane sobe, brezplačen brezžični internet, dostopen v vseh prostorih, zunanji bazen, pogled na morje ter restavracijo, v kateri si lahko privoščite..

10 Noči
Jannah Marina Bay Suites, Dubai
4*

Hotel Jannah Marina Bay Suites se nahaja v Dubaju, 1 km od nakupovalne ulice The Walk at JBR. Ponuja klimatizirane sobe, brezplačen brezžični internet, dostopen v vseh prostorih, zunanji bazen, pogled na morje ter restavracijo, v kateri si lahko privoščite..

4 Noči
Jannah Marina Bay Suites, Dubai
4*

Hotel Jannah Marina Bay Suites se nahaja v Dubaju, 1 km od nakupovalne ulice The Walk at JBR. Ponuja klimatizirane sobe, brezplačen brezžični internet, dostopen v vseh prostorih, zunanji bazen, pogled na morje ter restavracijo, v kateri si lahko privoščite..

2 Noči
Jannah Marina Bay Suites, Dubai
4*

Hotel Jannah Marina Bay Suites se nahaja v Dubaju, 1 km od nakupovalne ulice The Walk at JBR. Ponuja klimatizirane sobe, brezplačen brezžični internet, dostopen v vseh prostorih, zunanji bazen, pogled na morje ter restavracijo, v kateri si lahko privoščite..

3 Noči
Jannah Marina Bay Suites, Dubai
4*

Hotel Jannah Marina Bay Suites se nahaja v Dubaju, 1 km od nakupovalne ulice The Walk at JBR. Ponuja klimatizirane sobe, brezplačen brezžični internet, dostopen v vseh prostorih, zunanji bazen, pogled na morje ter restavracijo, v kateri si lahko privoščite..

6 Noči
Jannah Marina Bay Suites, Dubai
4*

Hotel Jannah Marina Bay Suites se nahaja v Dubaju, 1 km od nakupovalne ulice The Walk at JBR. Ponuja klimatizirane sobe, brezplačen brezžični internet, dostopen v vseh prostorih, zunanji bazen, pogled na morje ter restavracijo, v kateri si lahko privoščite..

Izberi datum odhoda
Potrjujemo razpoložljivost
Pon
Tor
Sre
Čet
Fri
Sob
Ned
Razpoložljivi datumi
Izbrani datum
Najnižje cene
Ni na voljo
Omejena razpoložljivost

Cene na koledarju veljajo za eno osebo. Končna cena bo osvežena s klikom na izbran datum odhoda. (sprememba)
Sobe
Odrasli
12+let
Otroci
2-11let
Dojenčki
0-23mes.

Starost otroka 1
Starost otroka 2
Starost otroka 3
Starost otroka 4
Starost otroka 5
Starost otroka 6

Soba 2
Odrasli
12+let
Otroci
2-11let
Dojenčki
0-23mes.

Starost otroka 1
Starost otroka 2
Starost otroka 3
Starost otroka 4
Starost otroka 5
Starost otroka 6

Soba 3
Odrasli
12+let
Otroci
2-11let
Dojenčki
0-23mes.

Starost otroka 1
Starost otroka 2
Starost otroka 3
Starost otroka 4
Starost otroka 5
Starost otroka 6


Obrazec za povpraševanje
Pripravljamo vašo rezervacijo

Dubaj - 4* Jannah Marina Bay Suites

Dubai, United Arab Emirates

Od  € 499
/ na osebo za 5 noči
Poteče v 8 dneh 2 urah 58 min.

Alternativni leti

Ne spreglej tudi

Rovinj - 4* Family Hotel Amarin

Rovinj, Croatia

Accommodation / HotelFree parkingWheel-chair friendly

Poteče v 4 dneh 2 urah 59 min.

Od € 130 / cena na osebo

Malta - 4* The Riviera Premium Resort & Spa

Malta, Malta

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer includedFree parking

Poteče v 2 urah 59 min.

Od € 138 / cena na osebo

Malta, Mellieħa- 4* Paradise Bay Resort

Malta, Malta

Accommodation / HotelFlights includedTransfer includedFree parkingWheel-chair friendly

Poteče v 8 dneh 2 urah 58 min.

Od € 183 / cena na osebo

Lloret de Mar - 3* Hotel Moremar (tudi all-inclusive)

Lloret de Mar, Spain

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

Poteče v 2 urah 59 min.

Od € 207 / cena na osebo

Majorka- 3* All-Inc. Globales Samoa

Mallorca, Spain

Accommodation / HotelFlights includedTransfer includedFree parking

Poteče v 254 dneh 2 urah 59 min.

Od € 223 / cena na osebo

Malaga, Fuengirola 4* Las Palmeras

Fuengirola, Spain

Accommodation / HotelFlights included

Poteče v 8 dneh 2 urah 58 min.

Od € 227 / cena na osebo

Majorka- 3* El Arenal - Mix Alea Hotel

Majorca, Spain

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

Poteče v 8 dneh 2 urah 58 min.

Od € 249 / cena na osebo

All-Inc. Krf - 4* Hotel Alexandros

Corfu, Greece

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer includedFree parkingWheel-chair friendly

Poteče v 3 dneh 2 urah 58 min.

Od € 277 / cena na osebo

All-Inc. Kos - 4* Labranda Marine Aquapark

Kos, Greece

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer includedFree parking

Poteče v 2 dneh 2 urah 58 min.

Od € 335 / cena na osebo

Majorka - 3* MLL Caribbean Bay

Majorca, Spain

Accommodation / HotelFlights includedTransfer included

Poteče v 12 dneh 2 urah 59 min.

Od € 344 / cena na osebo

Lloret de Mar - 4* Hotel Guitart Gold Central Park Aqua Resort (tudi all-inclusive)

Lloret de Mar, Spain

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

Poteče v 2 dneh 2 urah 58 min.

Od € 392 / cena na osebo

Kanarski otoki - Tenerife 4* LABRANDA Suites Costa Adeje (polpenzion ali all-inclusive)

Tenerife, Spain

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

Poteče v 10 dneh 2 urah 58 min.

Od € 408 / cena na osebo

All-Inc. Krf -5* Labranda Sandy Beach

Corfu, Greece

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer includedFree parking

Poteče v 12 dneh 2 urah 59 min.

Od € 425 / cena na osebo

All-Inc. Krf -5* Kairaba Sandy Villas

Corfu, Greece

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer includedFree parking

Poteče v 2 dneh 2 urah 58 min.

Od € 445 / cena na osebo

Egipt Hurghada - 5* Grand Waterworld Makadi, VODNI PARK! (leti iz Ljubljane in Avstrije)

Hurghada, Egypt

All-IncAccommodation / HotelChecked in baggageFlights includedTransfer included

Poteče v 10 dneh 2 urah 58 min.

Od € 512 / cena na osebo

Egipt Hurghada - 4*+ Siva Grand Beach (leti iz Ljubljane in Avstrije)

Hurghada, Egypt

All-IncAccommodation / HotelChecked in baggageFlights includedTransfer included

Poteče v 10 dneh 2 urah 58 min.

Od € 521 / cena na osebo

Egipt Hurghada - 4* The Grand hotel (leti iz Ljubljane in Avstrije)

Hurghada, Egypt

All-IncAccommodation / HotelChecked in baggageFlights includedTransfer included

Poteče v 10 dneh 2 urah 58 min.

Od € 531 / cena na osebo

Egipt Hurghada - 4*+ Hotel Grand Resort (leti iz Ljubljane in Avstrije)

Hurghada, Egypt

All-IncAccommodation / HotelChecked in baggageFlights includedTransfer included

Poteče v 10 dneh 2 urah 58 min.

Od € 563 / cena na osebo

Egipt Hurghada - adults only 5* The Grand Palace (leti iz Ljubljane in Avstrije)

Hurghada, Egypt

All-IncAccommodation / HotelChecked in baggageFlights includedTransfer included

Poteče v 10 dneh 2 urah 58 min.

Od € 659 / cena na osebo

Egipt Hurghada - adults only 5* Grand Marina (leti iz Ljubljane in Avstrije)

Hurghada, Egypt

All-IncAccommodation / HotelChecked in baggageFlights includedTransfer included

Poteče v 10 dneh 2 urah 58 min.

Od € 728 / cena na osebo

Maldivi - 4* Arena Beach

Maldives, Maldives

Accommodation / HotelChecked in baggageFlights includedTransfer included

Poteče v 9 dneh 2 urah 58 min.

Od € 889 / cena na osebo