Združeni Arabski Emirati, Ultra All-Inc. 5* The Village At Cove Rotana - Top 10 Potovanja

Options
Step59334
Instr0
Options59334-109129
Step59334
Instr1
Options59334-109129
Step59334
Instr1
Options59334-109129
Step59334
Instr1
Options59334-109129
Step59334
Instr1
 • 1

  Paketi
 • 2

  Paket potovanja
  Korak 2 4:
  Preglejte in potrdite svoj paket
  Potrdite svoj paket in preusmerilo vas bo k dodatnim možnostim.
 • 3

  Možnosti paketa
 • 4

  Plačilo

Združeni Arabski Emirati, Ultra All-Inc. 5* The Village At Cove Rotana

Ras Al Khaimah, United Arab Emirates

Od  € 755 / na osebo za 5 noči
Poteče v 5 dneh 22 urah 48 min.

" Luksuzen hotel na plaži z Ultra All-inclusive storitvijo z vključenimi letalskim prevozom, namestitvijo v 5* The Village at Cove Rotana, storitvijo Ultra All-inclusive z vključeno hrano in pijačo, povratnim prevozom do hotela ter ročno prtljago. "

Oglejte si več ponudb v kategorijah # All inclusiveDaljnedežele

Če želite preživeti resnično luksuzne počitnice v 5 * hotelih na plaži preizkusite ta ultra all inclusive paket. Letovišče The Cove Rotana Resort - Ras Al Khaimah se nahaja ob idiličnem zalivu ob obali mesta Ras Al Khaimah s pogledom na Arabski zaliv in 600 m od zasebne plaže.Letališče Ras Al Khaimah je le nekaj minut vožnje stran, do Dubaja pa se po novo zgrajeni cesti Sheikh Mohammed Bin Zayed pripeljete v 45 min.

5* The Village At Cove Rotana združuje tradicionalen šarm in edinstvenost arabske kulture ter ponuja 2 restavraciji, 4 bare in brezplačen WiFi v javnih predelih. Restavracije v sklopu letovišča pripravljajo bogat izbor mednarodnih samopostrežnih jedi z orientalskimi specialitetami in sredozemsko kulinariko. Ob plaži in v baru ob bazenu vam postrežejo tudi z lahkimi prigrizki in s pijačami.

Razgibate se lahko v predelu Bodylines Fitness & Wellness Club, ki nudi najsodobnejšo opremo za vadbo in vodeno vadbo v fitnesu. Na voljo so številni vodni športi, udeležite pa se lahko tudi izletov z ribolovom in igranjem golfa. Najmlajši se lahko zabavajo v predelu Flipper Kid's Club.

Vse sobe so zasnovane v sodobnem arabskem slogu in vključujejo satelitsko TV z ravnim zaslonom ter predel za sedenje. Nekatere sobe imajo zaseben balkon ali teraso. Razkošne vile nudijo pogled na vrt ali laguno, določene pa imajo tudi zaseben bazen. 

Ponudba vključuje:
Letalski prevoz iz Ljubljane ali Zagreba brez ali s 1 postankom (točni časi leta so na voljo v 2. koraku postopka rezervacije na levi strani).
Namestitev v 5 * The Village At Cove Rotana *
Ultra all inclusive ** 
Ročna in dodatna prtljaga do 20kg (odvisno od letalskega prevoznika)
Povratni prevoz iz letališča do hotela
Cena vključuje tudi občinski davek 10% in 10% provizijo ****

* V sobi so lahko nastanjeni največ 2 odrasli osebi + 2 otroka ali 3 odrasli + 1 otrok. V kolikor otrok spi s starši je nameščen v sobi brezplačno, sicer pa dodatno doplačilo v hotelu. 

*** Ultra all inclusive vključuje zajtrk, kosilo in večerjo, prigrizke, pijače, 1x obrok s 3 hodi v restavraciji Basilico, tematske večerje v restavraciji Cinnamon enkrat tedensko in poseben meni v okrepčevalnicah v okolici. 

*** Turistična taksa v višini približno 2-3 € / dan / osebo ni vključena v ceno in se plača lokalno.

Razdalje od hotela:
Ice Land vodni park - 1,5 km 
Golf klub Tower Links - 7,3 km 
Nakupovalni center Al Manar - 9,4 km 
Razstavni center RAK - 10,3 km 
Nakupovalni center Al Hamra - 12,3 km

Združeni Arabski Emirati so zelo zanimiva destinacija, saj ponuja veliko znamenitosti, aktivnosti in nodi povsem novo izkušnjo za vsakega popotnika. Emirat Ras Al Khaimah je četrti največji in ima bogato arheološko dediščino in zgodovino. Ras Al Khaimah ima rodovitne kmetijske površine, gore, morje in puščavo. Regija se razlikuje od drugih emiratov, saj je gospodarstvo regije manj odvisno od nafte. Gospodarstvo temelji predvsem na kmetijstvu, turizmu in proizvodnji. Staro mesto Ras Al Khaimah se imenuje RAK City. 

Podnebje Združeni Arabski Emirati 

Poletja so vroča, toda v aprilu, maju in prvi polovici junija ter pozneje v septembru so temperature še vedno primerljive s sredozemskimi poletnimi temperaturami. Hoteli, nakupovalna središča in celo avtobusna postajališča so klimatizirana celo leto. Bazeni se poleti ohlajajo.

Spodaj je tabela povprečnih dnevnih temperatur: 
April 26 °C
Maj 31 °C
Junij 33 °C
Julij 35 °C
Avgust 36 °C
September 33 °C
Oktober 29 °C

Pogosta vprašanja - potovanje v Združene arabske emirate

Če bomo v hotel prispeli v zgodnjih urah, ali bom takoj dobil sobo?

Odgovor: Da, če se odločite za let, ki v Dubaj prispe pred 6:00 zjutraj. Potem bo soba na voljo takoj, ko pripete v hotel in tudi zajtrk (če je vključen v ceno paketa). Zato ni treba čakati do 14. ure v sobi, tako kot pri drugih potovalnih agencijah. Če let prispe v Dubaj zjutraj po 6 uri, bo soba na voljo šele po uradni prijavi ob 14:00.

Če je povratni leti ponoči (po 24:00), se lahko soba zapusti po odhodu na letališče?  
 Odgovor: Da, sobo lahko koristite do odhoda. Sobe vam ni potrebno zapustiti kot običajno 12. uri, kot pri številnih drugih potovalnih agencijah

Ali lahko neporočen par biva v isti sobi?  
Odgovor: Da. Omejitev, ki jo določijo hoteli, se ne uporablja za Slovence ali druge turiste. Omejitev velja le za religiozne muslimane. 

Ali prodajajo alkohol v Združenih arabskih emiratih?  
Odgovor: Alkohol je mogoče kupiti na letališču v Dubaju brez davka ob prihodu. Tudi hoteli v Dubaju, Abu Dhabiju, Ras al Khaimahu, Fujairahu in Umm al Quwainu ponujajo alkohol. Razen Sharjahov emirat, posebno območje brez alkohola, kar pomeni, da tukaj ni dovoljeno piti ali prodajati alkohola. 

Kaj je vključeno:
 • Let
 • Namestitev
 • Ultra All inclusive
 • Ročna prtljaga
 • Dodatna prtljaga 20 kg
 • Občinski davek (10%) in stroški storitve (10%)
 • Prevoz do hotela (povratni prevoz)
 • Otroci, ki spijo skupaj s starši bivajo brezplačno. Dodatno ležišče na voljo za doplačilo (plačilo v hotelu)

Kaj dobiš:
Namestitev
Letalski prevoz v Dubaj

Pogoji letalskega prevoza  

Termini letalskega prevoza bodo prikazani v naslednjem koraku v postopku rezervacije na zadnji strani povzetka rezervacije. 
Ročna prtljaga: Cena vključuje prtljago 5-10 kg. 
Teža ročne prtljage je odvisna od izbranega letalskega prevoznika.  
Dodatna prtljaga:  
Cena vključuje dodatno prtljago do 20 kg (velja samo v primeru da letite s Turkish Airlines).


Namestitev v 5* The Village At Cove Rotana

Pogoji namestitve 

Cena: Po osebi   
Prijava: 14:00, Odjava: 12:00  
Največje število oseb na sobo: 3 odrasli ali 2 odrasla + 1 otrok (0-11,99 let). Večje družine in skupine, ki želijo ostati v isti sobi, kontaktirajte našo službo za pomoč uporabnikom. 
Dostopnost za invalide: Prosimo, obrnite se na našo službo za pomoč uporabnikom   
Živali: Prosimo, obrnite se na našo službo za pomoč uporabnikom   
Odpovedi in spremembe: Odpoved ni možna. Dodatne informacije: Preberite splošne pogoje. 
Otroška posteljica: za doplačilo neposredno v hotelu. 

 • Doplačila in otroški popusti*:

Enoposteljna soba - Preverite ceno v koledarju rezervacij tako, da spremenite število odraslih oseb na 1. 3. odrasla oseba v sobi - Preverite ceno v koledarju rezervacij tako, da spremenite število odraslih oseb na 3 . Otroci (2-11,99 let) - ob doplačilu, če biva v sobi z 2 odraslima osebama. Če je v sobi samo ena odrasla. oseba, tudi otrok plača ceno odrasle osebe (v tem primeru spremenite število odraslih oseb na 2). Dojenčki (0-23 mesecev): Preverite ceno v koledarju rezervacij tako, da dodate številu potnikov 1 dojenčka 0-23 mesecev.  

* Dodatne možnosti in otroški popusti bodo na voljo na naslednjem koraku (najprej navedite želeno število oseb, starost otrok in kliknite na dan odhoda iz koledarja, nato pritisnite »Rezerviraj«. 

** Turistična taksa 2-3 € /na dan ni vključena v ceno.


Vključene dodatne storitve

Spodaj so prikazane dodatne storitve, ki so že vključene v ceno vašega paketa.

All inclusive Ultra
Ročna prtljaga
Teža 5-10 kg (povratni let). Teža ročne prtljage je odvisna od izbranega letalskega prevoznika.
Dodatna prtljaga 20 kg
Dodatna prtljaga za povratni let. Velja v primeru leta s Turkish Airlines.
Občinski davek (10%) in stroški storitve (10%)
Prevoz do hotela (povratni prevoz)
Transfer z avtobusom: povratni prevoz. Opomba: Če rezervirate potovanje manj kot 48 ur pred odhodom, vam za to potovanje prevoza ne moramo zagotovo potrditi. V primeru, da vam prevoza do hotela ne bomo morali potrditi, vas bomo obvestili še pred odhodom in vam po potovanju povrnili znesek te dodatne storitve. Za rezervacije v zadnjem trenutku, preverite razpoložljivost pri službi za pomoč uporabnikom.
Otroci, ki spijo skupaj s starši bivajo brezplačno. Dodatno ležišče na voljo za doplačilo (plačilo v hotelu)
Rezervirajte zdaj
Letalski prevoz v Dubaj

Prosimo, izberite letališče ali kraj odhoda iz spodnjega seznama

Namestitev v 5* The Village At Cove Rotana

Spodaj lahko izbirate med različnimi možnostmi izbrane namestitve. Prosimo, izberite želeno možnost in za nadaljevanje izberite datum na koledarju.

5 Noči
Cove Rotana, Ras Al Khaimah
5*

5* The Village At Cove Rotana ponuja 2 restavraciji, 4 bare in brezplačen WiFi v javnih predelih. Restavracije v sklopu letovišča pripravljajo bogat izbor mednarodnih samopostrežnih jedi z orientalskimi specialitetami in sredozemsko kulinariko...

7 Noči
Cove Rotana, Ras Al Khaimah
5*

5* The Village At Cove Rotana ponuja 2 restavraciji, 4 bare in brezplačen WiFi v javnih predelih. Restavracije v sklopu letovišča pripravljajo bogat izbor mednarodnih samopostrežnih jedi z orientalskimi specialitetami in sredozemsko kulinariko...

9 Noči
Cove Rotana, Ras Al Khaimah
5*

The Cove Rotana Resort is located on an idyllic water inlet on the Ras Al Khaimah beachfront overlooking the Arabian Gulf with 600 m of pristine beach. Just a few minutes? drive from Ras Al Khaimah Airport and 45 minutes from Dubai on the newly built..

10 Noči
Cove Rotana, Ras Al Khaimah
5*

5* The Village At Cove Rotana ponuja 2 restavraciji, 4 bare in brezplačen WiFi v javnih predelih. Restavracije v sklopu letovišča pripravljajo bogat izbor mednarodnih samopostrežnih jedi z orientalskimi specialitetami in sredozemsko kulinariko...

14 Noči
Cove Rotana, Ras Al Khaimah
5*

5* The Village At Cove Rotana ponuja 2 restavraciji, 4 bare in brezplačen WiFi v javnih predelih. Restavracije v sklopu letovišča pripravljajo bogat izbor mednarodnih samopostrežnih jedi z orientalskimi specialitetami in sredozemsko kulinariko...

Izberi datum odhoda
Potrjujemo razpoložljivost
Pon
Tor
Sre
Čet
Pe
Sob
Ned
Razpoložljivi datumi
Izbrani datum
Najnižje cene
Ni na voljo
Omejena razpoložljivost

Cene na koledarju veljajo za eno osebo. Končna cena bo osvežena s klikom na izbran datum odhoda. (sprememba)
Sobe
Odrasli
12+let
Otroci
2-11let
Dojenčki
0-23mes.

Starost otroka 1
Starost otroka 2
Starost otroka 3
Starost otroka 4
Starost otroka 5
Starost otroka 6

Soba 2
Odrasli
12+let
Otroci
2-11let
Dojenčki
0-23mes.

Starost otroka 1
Starost otroka 2
Starost otroka 3
Starost otroka 4
Starost otroka 5
Starost otroka 6

Soba 3
Odrasli
12+let
Otroci
2-11let
Dojenčki
0-23mes.

Starost otroka 1
Starost otroka 2
Starost otroka 3
Starost otroka 4
Starost otroka 5
Starost otroka 6


Obrazec za povpraševanje
Pripravljamo vašo rezervacijo

Združeni Arabski Emirati, Ultra All-Inc. 5* The Village At Cove Rotana

Ras Al Khaimah, United Arab Emirates

Od  € 755
/ na osebo za 5 noči
Poteče v 5 dneh 22 urah 48 min.

Alternativni leti

Ne spreglej tudi

Rovinj - 4* Family Hotel Amarin

Rovinj, Croatia

Accommodation / HotelFree parkingWheel-chair friendly

Poteče v 5 dneh 22 urah 48 min.

Od € 125 / cena na osebo

Pariz - 3* Hotel Murat

Paris, France

Accommodation / HotelFlights included

Poteče v 5 dneh 22 urah 48 min.

Od € 149 / cena na osebo

Egipt Hurghada - 4* King Tut Aqua Park Beach Resort

Hurghada, Egypt

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

Poteče v 5 dneh 22 urah 48 min.

Od € 222 / cena na osebo

Egipt Makadi Bay - 5* Serenity Fun City

Makadi Bay, Egypt

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer includedFree parkingWheel-chair friendly

Poteče v 3 dneh 22 urah 47 min.

Od € 338 / cena na osebo

Egipt Hurghada - 4* The Grand hotel

Hurghada, Egypt

All-IncAccommodation / HotelChecked in baggageFlights includedTransfer included

Poteče v 2 dneh 22 urah 47 min.

Od € 369 / cena na osebo

Egipt Hurghada - 4* Hotel Grand Resort

Hurghada, Egypt

All-IncAccommodation / HotelChecked in baggageFlights includedTransfer included

Poteče v 2 dneh 22 urah 47 min.

Od € 404 / cena na osebo

Kanarski otoki - Kn Aparthotel Columbus

Tenerife, Spain

All-IncAccommodation / HotelFlights includedTransfer included

Poteče v 5 dneh 22 urah 48 min.

Od € 408 / cena na osebo

Egipt Hurghada - adults only 5* Grand Marina (leti iz Ljubljane in Avstrije)

Hurghada, Egypt

All-IncAccommodation / HotelChecked in baggageFlights includedTransfer included

Poteče v 2 dneh 22 urah 47 min.

Od € 494 / cena na osebo

Egipt Hurghada - adults only 5* The Grand Palace (leti iz Ljubljane in Avstrije)

Hurghada, Egypt

All-IncAccommodation / HotelChecked in baggageFlights includedTransfer included

Poteče v 2 dneh 22 urah 47 min.

Od € 660 / cena na osebo

Maldivi - 4* Arena Beach

Maldives, Maldives

Accommodation / HotelChecked in baggageFlights includedTransfer included

Poteče v 36 dneh 22 urah 47 min.

Od € 899 / cena na osebo

Madrid - Izberi svojo namestitev z zajtrkom

Madrid, Spain

Accommodation / HotelFlights includedEntry tickets

Poteče v 5 dneh 22 urah 48 min.

Od € 999 / cena na osebo