Vse informacije za EGIPT + NEVERJETNE UGODNOSTI! - Top 10 Potovanja

Vse informacije za EGIPT + NEVERJETNE UGODNOSTI!

NEVERJETNE UGODNOSTI ZA POTOVANJE V EGIPT!

Drage naše stranke z veseljem vas obveščamo, da tudi letos letimo v Egipt in smo posebej za vas pripravili posebne ugodnosti.

-  do 1 mesec pred odhodom je možna brezplačna sprememba ali odpoved rezervacije

- Popolna brezskrbnost pred in med potovanjem

- plačilo potovanja minimalno 28 dni pred odhodom

- možnost brezplačne spremembe počitnic, v kolikor potnik pred odhodom zboli za COVID-19 (Top 10 Potovanja je potrebno obvestiti do 25 ur pred odhodom z ustreznim potrdilom. Počitnice lahko spremenijo vse osebe, ki so na rezervaciji s COVID pozitivno osebo.)

- v primeru, da je potovanje odpovedano in naše strani, se znesek povrne! 

Priporočamo sklenitev zavarovanja odpovedi potovanja in dodatnega zdravstvenega zavarovanja z asistenco v tujini. Za izbiro najbolj primernih zavarovanj se posvetujte z našimi svetovalci, več piše tukaj: https://www.top10potovanja.com/news-item/1356.aspx
 

Pomembno!! Na Top 10 Potovanja vam garantiramo najbolj ugodno ceno, če najdete boljšo ceno drugje, vam bomo ponudili boljšo ceno za vaše potovanje! 

Pišite nam na info@top10potovanja.com ali nas pokličete na +386 1 828 0257, pošljete nam lahko tudi povpraševanje TUKAJ!

Najboljši izbor ponudb za potovanje v Egipt v letu 2021 najdete tukaj: http://bit.ly/Egipt2021_Top10Potovanja

Trenutno je za vstop v Egipt potreben negativen PCR test.

• Od 1. septembra 2020 morajo vsi potniki, ki prispejo v Egipt, predložiti negativno potrdilo o rezultatu PCR testa za COVID-19, opravljeno v državi izvora, ki ni starejše od 72 ur

• Test za prisotnost virusa SARS-CoV-2 mora biti opravljen po metodi PCR pri ustrezni in verodostojni organizaciji, rezultat mora biti v angleščini
 
• Otroci do 5,99 let testa ne potrebujejo
 
• Samo potniki, ki prispejo na letališča  v Sharm El-Sheikh, Tabo, Hurgado in Marsa Alam lahko PCR test opravijo ob prihodu na eno od omenjenih letališč (test opravi predstavnik egiptovskega Ministrstva za zdravje, cena 30 USD)
 
• Potniki lahko takoj po opravljenem PCR testu zapustijo letališče in se odpravijo v rezerviran hotel. Hoteli bodo za goste, ki so pozitivni na COVID-19 omogočili karanteno v ločenih sobah in krijejo vse stroške nastanitve, hrane in brezalkoholnih pijač do njihovega odhoda.
 

Glede na spremembo vladnih odlokov, vas obveščamo, da je za povratek v Slovenijo brez dodeljene karantene možen z negativnim PCR testom ki ni starejši od 48 ur. Test lahko potniki opravijo pred povratkom v Hurgadi, pri laboratoriju ki ga je NLZOH priznal kot primernega. Cena testa je 30 USD in velja ob predložitvi letalske karte, ker je razviden datum prihoda in odhoda iz destinacije.

TRENUTNO VELJAVNI POGOJI POVRATKA V SLOVENIJO!

 
Ob povratku v Slovenijo bo oseba napotena v 10-dnevno karanteno, ki je ni možno prekiniti.
 
V kolikor oseba predloži katero od spodnjih potrdil, ni napotena v karanteno:
 
• negativni PCR test ki ni starejši od 48 ur in narejen v državi članici EU
 
• pozitivni PCR test star med 21 dni in 6 mesecev
 
• potrdilo zdravnika, da je oseba prebolela COVID-19 in od začetka simptomov ni minilo več kot 6 mesecev
 
dokazilo o cepljenju zoper COVID-19
 
proizvajalca Biontech/Pfizer od prejema drugega odmerka cepiva je preteklo najmanj 7 dni
 
proizvajalca Moderna od prejema drugega odmerka cepiva je preteklo najmanj 14 dni
 
proizvajalca AstraZeneca od prejema prvega odmerka cepiva je preteklo najmanj 21 dni
 
Navezujoče na zapisano vas obveščamo, da je PCR test možno opraviti ob pristanku na letališču v Ljubljani. Cena 105 eur, plačilo možno samo s plačilno kartico. Ob testiranju je potremo predložiti zdravstveno kartico. Na rezultat je potrebno počakati do 6 ur v potniškem terminalu.
 
Izjema: Karantena ni dodeljena otroku, ki še ni dopolnil 15 let in prehaja mejo skupaj z ožjim družinskim članom, ki ni napoten v karanteno na domu oziroma mu ni zavrnjen vstop v Slovenijo!
 

Za več informacij ali ponudbe smo vam na voljo na info@top10potovanja.com ali na +386 1 828 0257! 

Oglejte si vse članke