Vstopni pogoji za vse države sveta, MZZ preglednica! - Top 10 Potovanja

Vstopni pogoji za vse države sveta, MZZ preglednica!

MZZ-jeva uradna preglednica informacij po vseh državah – vstop v državo, vračanje domov, koristne uradne povezave, PCR-testi etc…

Ministrstvo za zunanje zadeve (MZZ) je objavilo pregleden seznam držav z vsemi potrebnimi informacijami o potovanjih v posamezne države in kakšni so pogoji za vračanje nazaj v Slovenijo. 

Predlagamo, da obvezno preverite vse koristne informacije v preglednici, ki bi vam razjasnile vsa morebitna vprašanja pred prihajajočim potovanjem. Seveda smo vam za več vprašanj ali informacij z veseljem na voljo. V preglednici so poleg zgoraj omenjenih informacij glede omejitev za vstope v države zbrani tudi uradni kontakti za slovenske državljane (v primeru težav v tuji državi), tako direktno slovenski kontakti kot tuji kontakti (predstavništva ciljnih držav v Sloveniji ali bližnjih državah, če predstavništev v Sloveniji država nima).

V primeru dvomov pred potovanjem vsem našim strankam predlagamo, da kontaktirajo predstavništva svojih ciljnih držav in se pozanimajo o morebitnih spremembah pogojev za vstop za slovenske državljane ali da kontaktirajo nas na [email protected] ali na +386 1 828 0257.

Tabela se nahaja tukaj: LINK

S klikom na posamezne povezave v preglednici vam odpre relevantno spletno stran ali datoteko z natančnejšimi opisi omejitev vstopov v ciljno državo. Ta preglednica je direktno na voljo tukaj: LINK

Potuj s stilom, potuj s Top 10 Potovanja! ;)

Oglejte si vse članke