HURGADA, MADEIRA, TENERIFE, RAS AL KHAIMAH IN DUBAJ (ZAE)...s posebnimi letali iz Ljubljane!! - Top 10 Potovanja

HURGADA, MADEIRA, TENERIFE, RAS AL KHAIMAH IN DUBAJ (ZAE)...s posebnimi letali iz Ljubljane!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Potovanja na Madeiro, Tenerife, Hurgado in Ras al-Khaimah + DUBAJ z direktnimi leti iz Ljubljane v mesecu maju in naprej!!  Ne spreglej tudi odličnih ponudb za Grčijo!! 

 

Pišite nam na info@top10potovanja.com ali nas pokličete na +386 1 828 0257, pošljete nam lahko tudi povpraševanje TUKAJ!

*zapisane cene se lahko spremenijo (veljajo ob odhodu dveh oseb, pišite nam tudi za odhode v primeru družine, več oseb, ene osebe)

Rezervacije sprejemamo na info@top10potovanja.com ali na +386 1 828 0257, prilagodili se bomo vsem vašim željam po GARANTIRANO najnižjih cenah! Povprašajte nas tudi za potovanja iz bližnjih letališča na Kanarske otoke ali za dopustovanje na Hrvaškem ali v Sloveniji v letu 2021 po GARANTIRANO najnižjih cenah!

 

TOP PONUDBE DUBAJ
Odhod: 15.5., 6 dni
Cena od 794 €
 
TENERIFE
Odhoda: 22.5. (DODATNO LETALO), 7 dni
Cena od 544 €
 
MADEIRA
Odhoda: 9. in 21.5 (DODATNO LETALO), 6 dni
Cena od 594 €
 
EGIPT – HURGADA
vsako soboto iz Ljubljane
Cena od 394 €
NABOR NAJBOLJŠIH PONUDB ZA EGIPT TUKAJ: http://bit.ly/Egipt2021_Top10Potovanja
 
RAS AL KHAIMAH IN DUBAJ
Odhod: 15.5., 6 dni
Cena od 594 €
 
VARNA REZERVACIJA
 
Za vas smo pripravili najbolj varno plačilno shemo za vse prijave do 15.5. 2021. Ob prijavi vplačate minimalno akontacijo. Razliko vplačil do 30% boste poravnali do 15.05.2021, sicer pa po splošnih pogojih, v kolikor je odhod na potovanje v manj kot 30 dneh od vaše rezervacije.
 
BREZPLAČNA ODPOVED ALI SPREMEMBA REZERVACIJE
 
Naj se vaše načrtovanje prične popolnoma brezskrbno. Vse rezervacije paketnih počitnic napravljene do 15.5. 2021, z odhodi po 01.06.2021, lahko do 15.5.2021 odpoveste brez kakršnih koli stroškov. Za dodatno varovalo pa smo poskrbeli, da vse rezervacije paketnih počitnic ali potovanj, ki jih boste napravili do 15.5.2021 in se nanašajo na odhode po 01.06.2021, lahko brezplačno spremenite do 30 dni pred odhodom in jih nadomestite s katero koli ponudbo iz bogate ponudbe.
 
KOVID GARANCIJA
 
KOVID garancija se nanaša na paketne aranžmaje počitnic z direktnimi leti iz Ljubljane, vendar v primeru, da ste rezervacijo napravili do 15.5.2021  (za točen paket vam sporočimo mi, drugače na voljo zavarovanja riziko odpovedi več tukaj) in se nanaša na odhode po 01.06.2021. Omogočamo brezplačno spremembo počitnic, v kolikor zbolite za kovid 19 in nam to pisno sporočite od 14 dni do 24 ur pred odhodom, s predložitvijo ustreznega potrdila. Izjeme so tiste rezervacije, ki so napravljene na rednih linijah ali nizko cenovnih prevoznikih. V takšnem primeru veljajo odpovedni pogoji prevoznika.
 

Pišite nam na info@top10potovanja.com ali nas pokličete na +386 1 828 0257, pošljete nam lahko tudi povpraševanje TUKAJ!

*zapisane cene se lahko spremenijo (veljajo ob odhodu dveh oseb, pišite nam tudi za odhode v primeru družine, več oseb, ene osebe)

Rezervacije sprejemamo na info@top10potovanja.com ali na +386 1 828 0257, prilagodili se bomo vsem vašim željam po GARANTIRANO najnižjih cenah! Povprašajte nas tudi za potovanja iz bližnjih letališča na Kanarske otoke ali za dopustovanje na Hrvaškem ali v Sloveniji v letu 2021 po GARANTIRANO najnižjih cenah!

 


 

Madeira, odhod 9.5.2021 že od 594 € za 6 dni! 

Otok večne pomladi
Madeira, portugalski otok, ki ga radi poimenujemo otok večne pomladi, saj zaradi svoje ugodne in mile klime vabi na obisk skozi celo leto. Cvetoča in šarmantna Madeira leži 1000 kilometrov stran od Lizbone, sredi oceana in s svojo lepoto očara vsakogar. Sproščene ali aktivne počitnice na Madeiri so primerne za vsakega obiskovalca, še posebej pa za ljubitelje neokrnjene narave, pohodništva, botaničnih vrtov, cvetočega rastlinja in ljubitelje dobre hrane. Glavno mesto Funchal, je slikovito in veselo mesto ter srce Madeire.
 
PONUDBE:
 
Otok večne pomladi - Madeira s posebnim letalom direktno iz Ljubljane, Funchal, Madeira, Portugalska že od 894 € za 6 dni! 
 
Akcijska cena, letalski prevoz Madeira že od 594 € za 6 dni! 
 
Dorisol Estrelicia 3*, Funchal že od 694! 
 
Madeira Panoramico 4*, Funchal že od 854 €! 
 
Four Views Monumental 4*, Funchal že od 874 €! 
 
Baia Azul 4*, Funchal že od 954 €! 
 
Vidamar 5*, Funchal že od 974 €! 
 
Melia Madeira Mare 5* že od 994 €! 
 
Lizbona in Madeira - vrt Atlantika, Lizbona, Funchal, Madeira, Portugalska, 7 dni z nepozabna kombinacijo mesta in narave že od 1.024 €! 
 
 
POGOJI ZA VSTOP NA MADEIRO
Za vse slovenske potnike nad 12 let je ob prihodu na Madeiro obvezen brezplačni PCR test in meritev temperature. Pozitivni izid testa bo potniku poslan na njegovo navedeno kontaktno številko v roku 12 ur. V času čakanja na izvid je za potnike obvezna samoizolacija v hotelskih sobah.
 
Izjema so potniki, ki bodo predložili negativen PCR test (RT-PCR) COVID-19 v angleškem jeziku, ki ni starejši od 72 ur pred prihodom/pristankom na Madeiri ali, potrdilo zdravnika v angleškem jeziku, da so preboleli COVID-19 in od začetka simptomov ni minilo več kot 90 dni ali predložili potrdilo o cepljenju zoper COVID-19 v angleškem jeziku.
 
Dodatno potrebuje VSAK POTNIK nad 12 let od 48 do 12 ur pred poletom na Madeiro izpolniti FCS obrazec (zaradi samih postopkov pridobivanja QR kode), ki ga najdete na povezavi https://madeirasafe.com/. Vsak potnik, si mora najprej aplikacijo naložiti na svoj telefon, se registrirati oz. urediti profil in nato izpolniti formular. Obrazec je v angleškem jeziku in ga izpolni vsaka odrasla oseba posebej (mladoletne osebe do 12. leta, ki potujejo z vami – se obvezno dodajo na isti formular s starši). Pomembno je, da v obrazec navedete tisti potovalni dokument s katerim boste potovali oz. se zglasili na letališču. Po izpolnitvi obrazca boste prejeli potrditveno sporočilo o uspešno izpolnjenem obrazcu ter QR kodo za vsakega potnika posebej, katero morate obvezno predložiti letališkemu osebju (tiskana ali mobilna verzija) ob pristanku na Madeiro (brez omenjene kode v državo ne morete vstopiti). Izpolnitev spletne najave za vstop na Portugalsko je zavezujoča za vse potnike. Prav tako, lahko v aplikacijo naložite tudi svoj negativni PCR test.
 
POGOJI ZA VSTOP V SLOVENIJO
Portugalska (vključujoč Madeiro) je na zelenem seznamu držav EU, kjer za vstop v Republiko Slovenijo NI POTREBNO predložiti negativnega izvida za COVID-19 (PCR test) oz. testiranje ni potrebno, prav tako ni napotitve v karanteno na domu.
 
DODATNA NAVODILA GLEDE NA SPREJETE UKREPE PORTUGALSKE VLADE:
V hotelskih nastanitvah v skladu z navodili pristojnih inštitucij in ob upoštevanju standardov za dodatne varnostne in sanitarne ukrepe, lahko pride do prilagoditve ali omejitve koriščenja določenih storitev (npr. strežba obrokov s strani hotelskega osebja tudi v hotelih vse vključeno, omejeni obsegi delovanja wellness storitev, omejeno delovanja otroških klubov, čiščenje sob in menjava brisač na zahtevo gosta, poseben protokol v hotelskih bazenih, posebna ureditev plaž, posebno delovanje fitnes centrov ipd.). Vsi okrepi se izvajajo izključno za dodatno zaščito in varnost gostov.
 
Uporaba mask na destinaciji: Uporaba maske ali druge vrste zaščite ustno-nosnega predela je obvezna za odrasle in otroke, starejše od 6 let, na prostem, v hotelih ter v javnih zaprtih in odprtih prostorih, prav tako na avtobusih/transferjih (hrana in pijača je na avtobusih prepovedana).
 
Ustrezna varnostna razdalja: Na prostem in v vseh zaprtih prostorih – je treba ohranjati ustrezno varnostno razdaljo 2m.
 
Zbiranje ljudi: dovoljeno zbiranje ljudi do maksimalno 5 oseb
 
Policijska ura: obvezno upoštevanje policijske ure med tednom od 19.00 – 05.00 ter med vikendi in prazniki od 18.00 – 05.00. Restavracije in bari obratujejo v skladu z policijsko uro.
 
Športne aktivnosti so dovoljene, medtem, ko so družabni dogodki in nočno življenje prepovedani.
 
Ukrepi v primeru okužbe z Covid – 19 med bivanjem na destinaciji: V primeru morebitne okužbe z Covid -19, se oseba napoti v obvezno karanteno in ustrezno zdravljenje pod nadzorom zdravstvenega osebja. Portugalska vlada potnikom stroške bivanja v času karantene in zdravstvenega zdravljenja v primeru Covid – 19 krije, medtem, ko stroška letalskega prevoza za vrnitev ne. Vsem potnikom svetujemo sklenitev dodatnega zdravstvenega zavarovanja z asistenco v tujini, ki vključuje tudi Covid -19 zdravljenje. Priporočamo sklenitev zavarovanja Coris ali Vzajemna. Podrobne informacije dobite pri vašem prodajnem svetovalcu.
 

 

RAS AL KHAIMAH – odhod 15.05.

Prestižni počitniški sosed veličastnega Dubaja
✔ sonce in toplo morje zagotovljena za popolne počitnice na neskončnih peščenih plažah
✔ NE ZAMUDITE PRILOŽNOSTI dnevnega obiska in ogleda Dubaja
 
MARJAN ISLAND RESORT 5*
nočitev z zajtrkom od 794 €
✔ ob zasebni peščeni plaži
✔ prostorne sobe
✔ alkohol free resort
 (otrok do 12. leta super pavšal 549 €)
 
Hilton Ras Al Khaimah Beach Resort, Ras al Khaimah – za družine na plaži
 
HILTON RAS AL KHAIMAH 5* nočitev z zajtrkom ali polpenzion ali vse vključeno od 854 €
✔ veliko vodnih površin in aktivnosti
✔ kvalitetne storitve
✔ zasebna plaža
(otrok do 12. leta super pavšal 544 €)
 
POČIVAJ IN ODKRIVAJ! 
 
DUBAJ IN POČITNICE V RAS AL KHAIMAHU
hotela 4*, 3x NZ v Dubaju in 2x POL v Ras al Khaimahu od 894 €
✔ kombinacija ogleda Dubaja in počitnic v letoviškem
Ras al Khaimahu
✔ po želji nepozaben jeep safari z večerjo v puščavi
 
ZA UŽIVAČE!
 
DOUBLE TREE BY HILTON RESORT & SPA MARJAN ISLAND 5* OD 944 €! 
polpenzion ali vse vključeno
 
✔ veliko vodnih površin in aktivnosti
✔ zasebna plaža
✔ v bližini vodnega parka Iceland Waterpark
(otrok do 6. leta super pavšal 549 €)

DUBAJ – odhod 15.05.

Sodobni blišč in arabska tradicija
✔ sprehod med najdrznejšimi gradbenimi stvaritvami sveta
✔ polet v Ras Al Khaimah in transfer do hotela v Dubaju
 
Citymax Bur Dubai in Dubai – 
 
ugodno za vsak žep
 
CITYMAX BUR DUBAI 3* od 744 €
nočitev z zajtrkom ali polpenzion
 
✔ v starem mestnem jedru Bur Dubai
✔ vse pri roki
✔ dobro razmerje med kvaliteto in ceno
(otrok do 5. leta super pavšal 594 €)
 
 
VSE PRI ROKI
 
RAMADA BY WYNDHAM JUMEIRAH 4* od 844 €
nočitev z zajtrkom, polpenzion ali polni penzion
 
✔ v mestu
✔ odlična lokacija – vse pri roki
✔ brezplačen hotelski mini bus do nekaterih znamenitosti
 (otrok do 11. leta brez ležišča super pavšal 599 €)
 
V CENTRU DOGAJANJA 
 
AMWAJ ROTANA JUMEIRAH BEACH 5* od 994 €
nočitev z zajtrkom, polpenzion, polni penzion ali vse vključeno
 
✔ le streljaj od plaže
✔ ob nakupovalni promenadi JBR Walk
✔ večji hotelski kompleks
 (otrok do 11. leta super pavšal 599 €)
 
 
SHERATON JUMEIRAH 5* od 1.144 €
nočitev z zajtrkom, polpenzion, polni penzion ali vse vključeno
 
✔ ob plaži
✔ kvalitetne storitve
✔ v neposredni bližini Palme
 
(otrok do 13. leta brez ležišča super pavšal 599 €)
 

 

Direktni let na otok Tenerife, 22.5.2021 iz Ljubljane!

Po garantirano najnižjh cenah za vse namestitve, cene letalskih kart že od 544 € naprej!!

Na voljo poseben program z bivanjem ali samo let z različnimi namestitvami po otoku, prilagodili se bomo vsem vašim željam po GARANTIRANO najnižjih cenah!

Rezervacije sprejemamo na info@top10potovanja.com ali na +386 1 828 0257‼️

Odhod: 22.5.2021 – 28.5.2021

Prevoznik: čarterski let iz Ljubljane (Trade Air)

Prtljaga: vključen 1 kos 20kg check-in prtljage in 1 kos 5kg ročne prtljage

POMEMBNO, če se zanimate za lete iz bližnjih letališč v letu 2021 imamo za vas pripravljene najboljše pakete po najnižjih cenah, več že lahko vidite tukaj: http://bit.ly/Kanarski_2021_Top10Potovanja

🏖 odhod iz Ljubljane, sobota, 22. maj, z direktnim poletom,

🏖 širok nabor odličnih in preverjenih hotelov ter apartmajev,

🏖 sonce, morje in prijetne temperature,

🏖 poskrbimo za Covid garancijo,

🏖 možnost ugodnejšega parkiranja na letališču JP – zunanje parkirno mesto P1/P2

 

TOP PONUDBE*:

 

CHECKIN BUNGALOWS ATLANTIDA 3*, najem 760 €

DWO NOPAL 3*, nočitev z zajtrkom 784 €

CHECKIN BUNGALOWS ATLANTIDA 3*, vse vključeno 844 €

BLUE SEA INTERPALACE 4*, najem 754 €

CORAL COMPOSTELA BEACH 3*, nočitev z zajtrkom 844 €

GALA TENERIFE 4*, polpenzion 860 €

CORAL SUITES & SPA 4*, nočitev z zajtrkom 884 €

H10 COSTA ADEJE PALACE 4*, polpenzion 1.094 €

JARDIN TROPICAL 4*+, nočitev z zajtrkom 1.154 €

BAHIA DEL DUQUE 5*, nočitev z zajtrkom 1.494 €

 

Vse namestitve tukaj: http://bit.ly/Tenerife_22_maj_2021

Pišite nam na info@top10potovanja.com ali nas pokličete na +386 1 828 0257!

*zapisane cene se lahko spremenijo (veljajo ob odhodu dveh oseb, pišite nam tudi za odhode v primeru družine, več oseb, ene osebe)

Rezervacije sprejemamo na info@top10potovanja.com ali na +386 1 828 0257 Informativno rezervacijo lahko prilagodili se bomo vsem vašim željam po GARANTIRANO najnižjih cenah! Povprašajte nas tudi za potovanja iz bližnjih letališča na Kanarske otoke ali za dopustovanje na Hrvaškem ali v Sloveniji v letu 2021 po GARANTIRANO najnižjih cenah!

POSEBNI PROGRAM ZA TISTE, KI SI ŽELIJO VODENEGA POTOVANJA V POSEBEJ IZBRANIH HOTELI 3* ALI 4*!

Tenerife s posebnim letalom - raj za ljubitelje narave in aktivne počitnice

PROGRAM IN INFORMACIJE:

CENE OD 894 € naprej na osebo!! 

Skupinski odhod s slovenskim spremljevalcem
Odhod: 22. 5. 2021, let iz Ljubljane
Čas potovanja: 7 dni, 6 nočitev

 • raziskovati ali počivati - vsekakor oboje
 • vključeni trije izleti po programu
 • plaže in fieste na jugu, festivali cvetja in vina na severu
 • zaradi edinstvene klime, prijetne temperature vse leto
 • potovanje, ki vam bo narisalo nasmeh na obraz in dalo novo energijo
 • priporočamo še skok na Gran Canario ali zeleno Gomero

V ceno je vključeno:

 • povratni direktni letalski prevoz Ljubljana – Tenerife  ekonomskem razredu
 • letališke in varnostne pristojbine ter dodatek za gorivo
 • prevoz letališče – hotel – letališče
 • 6 nočitev (različni tipi prehrane, samo nočitev ali nočitev z zajtrkom, polpenzion, polni penzion, All Inclusive)
 • organizacija potovanja
 • slovenski predstavnik

Pišite nam na info@top10potovanja.com ali nas pokličete na +386 1 828 0257!

*zapisane cene se lahko spremenijo (veljajo ob odhodu dveh oseb, pišite nam tudi za odhode v primeru družine, več oseb, ene osebe)

Rezervacije sprejemamo na info@top10potovanja.com ali na +386 1 828 0257 Informativno rezervacijo lahko prilagodili se bomo vsem vašim željam po GARANTIRANO najnižjih cenah! Povprašajte nas tudi za potovanja iz bližnjih letališča na Kanarske otoke ali za dopustovanje na Hrvaškem ali v Sloveniji v letu 2021 po GARANTIRANO najnižjih cenah!

1. DAN

SLOVENIJA - TENERIFE
Večerja, nočitev
Zbor potnikov na letališču JP Ljubljana v dopoldanskih urah in polet s posebnim letalom na otok večne pomladi, Tenerife.  Vožnja do hotela in nastanitev. Prosto za prvo raziskovanje vašega letovišča in sprehode. 
 
2. DAN
NARODNI PARK EL TEIDE - VULKANSKA MESEČEVA POKRAJINA - CHIO - PLAYA DE LAS AMERICAS - CANDELARIA
Zajtrk, večerja, nočitev
Zjutraj nas čaka vožnja proti najvišjemu vrhu Tenerife in Španije, vulkanu - Picu del Teide. Bujna vegetacija na začetku naše poti bo postopoma z vzponom in vsakim metrom višine spreminjala svojo podobo. Po vijugastih, a kljub vsemu urejenih cestah, se bomo pripeljali do čudovite vulkanske pokrajine na 1200 m n.v.. Pod snežno kapo vsako zimo skrije svojo glavo mogočni 3.718 m visok speči velikan. Najlepši del Narodnega parka El Teide je Las Canadas, krater vulkana po katerem je speljana tudi cesta. Sprehodili se bomo do Los Roques, od koder je eden najlepših pogledov na okolico. Nadaljevali bomo mimo čudovitih vulkanskih formacij, ki vam bodo z malo domišljije pričarale neverjetne figure, bujnih gozdov in slikovitih odročnih zaselkov. V vasici Chio bomo napravili postanek in le malo kdo se bo odrekel domačim dobrotam, ki jih pripravljajo spretne roke naše gostiteljice (doplačilo). Nadaljevanje na skrajni jug, vse do Playa de las Americas, turističnega središča, ki ga največkrat povezujemo z ležernimi počitnicami, številnimi hoteli in centri zabave. Tudi mi se bomo ustavili za kratek čas, pa ne predlogo, saj nas čaka še obisk enega najstarejših naselij na otoku, Candelarie. V tukajšnji cerkvici hranijo kipec Črne Marije, mestece pa velja za versko središče vseh kanarskih otokov. Vrnitev v hotel.   
 
3. DAN
POČITNIŠKI DAN (ALI NA ZELENI OTOK LA GOMERA)
Zajtrk, večerja, nočitev
Temperature na otoku večne pomladi so tudi v teh mesecih več kot prijetne, zato boste dan preživeli povsem počitniško. Če ste eden tistih popotnikov, ki jim je vsakodnevna aktivnost blizu, predlagamo celodnevni izlet na čudovit otok La Gomero. S pristanišča Los Cristianos na jugu, bomo z ladjo odpluli na majhen in še vedno dokaj neraziskan otok, ki slovi bo bujni vegetaciji in hriboviti notranjosti. Otok je poznan tudi po tem, da je bil zadnje postajališče Krištofa Kolumba pred plovbo v Ameriko. Ogledali si boste del Nacionalnega parka de Garajonay, ki slovi po endemitskem gozdu Laurisilva. V La Degolladi de Peraza se boste ustavili na eni izmed razglednih točk, nadaljevali do vasic Rosas in Agulo. Domačini vam bodo predstavili el silbo, jezik žvižgov za sporazumevanje čez soteske. Vožnja do San Sebastiana in ogled grofovskega stolpa Torre del Conde in La Case de Colon, kjer naj bi bival Krištof Kolumb. Povratek na Tenerife. 
 
4. DAN
IZLET PO SEVERU OTOKA: ICOD DE LOS VINOS - GARACHIO
Zajtrk, večerja, nočitev
Severni del nezadržno privlači zaradi svoje čudovite narave, ki v svojih nedrjih skriva rodovitne vinske regije in tako se lahko pohvalijo s svetovno znanimi vini. Icod de Los Vinos nam že v imenu naznanja nekaj kar je dragoceno, vi pa se boste odločili kaj od tega vam bo najbolj pri srcu: mogočno zmajevo drevo, staro več kot 600 let, odlična vina ali slikovita arhitektura v strmi hrib potegnjenih uličic. Nadaljevali bomo do mesteca Garachio, ki se ponaša z naravnim »jacuzzijem«, najboljšo malvazijo, po ozkih in barvitih ulicah pa odmeva mehka karibska španščina pomešana z vonjem »cortada« in svežega sira »fresca«. Vrnitev v hotel. 
 
5.in 6. DAN
POČITNICE (PO ŽELJI IZLET NA GRAN CANARIO, LORO PARK ALI BOTANIČNI PARK)
Zajtrk, večerja, nočitev
Prosta dneva za počitnice. Po želji ju lahko zapolnite z dodatnimi izleti. Priporočamo izlet na otok Gran Canario. Z ladjo se bomo odpeljali na »kontinent v malem« kot ga radi poimenujemo. Po izkrcanju se bomo najprej odpeljali proti jugu, kjer nas čaka razigranost peščenih sipin in morja na eni strani ter bujna poraščenost v notranjosti otoka na drugi strani. Playa Ingles, Dunas, Maspalomas so mesta, ki jih bomo dodali naši zbirki ogledov. Seveda se bomo pomudili tudi v prestolnici Las Palmas, kjer stojijo najstarejše stavbe na Kanarskih otokih. Podali se bomo v predel Vegueta, se sprehodili po trgu Sv. Ane in obiskali hišo, kjer je živel Krištof Kolumb. Stare zmajevce bomo občudovali v parku San Telmo, brbončice pa potolažili v kateri od lokalnih restavracij. Po ogledih vrnitev na »naš otok«. Po želji se lahko podate tudi na izlet v Loro park, kjer boste lahko občudovali številne živali.
 
7. DAN
SANTA CRUZ - LA LAGUNA - SLOVENIJA
zajtrk
Na listi naših ogledov sta nam ostali še dve mesti, pomembni in zanimivi. Najprej se bomo dopeljali v Santa Cruz, prestolnico in največje mesto na otoku, ki kljub prvemu vtisu ogromnosti vseeno ohranja domačnost. Ogledali si bomo najpomembnejše znamenitosti ter se pomudili na  Španskem trgu ali mestni tržnici. Nadaljevali bomo do La Lagune, nekoč glavnega mesta, danes univerzitetnega središča, kjer se mladostni stil uspešno spaja s čudovitimi starodavnimi palačami. Mesto je uvrščeno na seznam kulturne dediščine pri Unescu. Popoldan vožnja do letališča, od koder bomo poleteli v Slovenijo. 

Cena vključuje

 • povraten let s posebnim letalom  iz Ljubljane na Tenerifo ,
 • letališke in varnostne pristojbine,
 • trije izleti po programu,
 • 6 polpenzionov  z zajtrkom v butičnem hotelu 3*,
 • povratni prevoz letališče - hotel - letališče
 • spremstvo in organizacijo potovanja.

Doplačila

POPUST:

 • Otroci 2 - 12 let na dodatnem ležišču: -10%


OBVEZNA DOPLAČILA ob prijavi:

 • Pri manj kot 35 potnikov in minimalno 25 potnikov 30 €


MOŽNA DOPLAČILA ob prijavi:

 • hotel 4* 120 € (polpenzion)
 • enoposteljna soba 179 € v hotelu 3* in 260€ v hotelu 4*
 • izlet na Gran Canario 140€ (vključen ladijski in avtobusni  prevoz po programu, vodenje - min. 20 prijavljenih oseb, izlet na La Gomero 79€ - minimalno 30 prijavljenih)
 • Loro Park približno 40€

NA VOLJO ŠE ORGANIZIRANO POTOVANJE Tenerife in La Gomera – Aktivni in čudeži narave že od 980 € ter Otočkanje po Kanarskih otokih že od 994 €! 

Pišite nam na info@top10potovanja.com ali nas pokličete na +386 1 828 0257!

*zapisane cene se lahko spremenijo (veljajo ob odhodu dveh oseb, pišite nam tudi za odhode v primeru družine, več oseb, ene osebe)

Rezervacije sprejemamo na info@top10potovanja.com ali na +386 1 828 0257 Informativno rezervacijo lahko prilagodili se bomo vsem vašim željam po GARANTIRANO najnižjih cenah! Povprašajte nas tudi za potovanja iz bližnjih letališča na Kanarske otoke ali za dopustovanje na Hrvaškem ali v Sloveniji v letu 2021 po GARANTIRANO najnižjih cenah!

COVID-19 test

Za vstop na Tenerife je trenutno potreben PCR test, ki ne sme biti starejši od 72-ih ur. Otroci v spremstvu staršev do 6. leta testa ne potrebujejo. Vsi potniki (tudi otroci mlajši od šestih let) pa morajo izpolniti obrazec, ki ga najdete na povezavi https://www.spth.gob.es/. Po izpolnitvi obrazca prejmete QR kodo, ki je pogoj za vstop na otok. Ob vrnitvi v Slovenijo lahko v izogib karanteni napravite hiter test na antigene (brezplačno v večjih mestih)

Opozorilo

Pridržujemo si pravico do spremembe časa odhoda in vrnitve, če nam letalski prevoznik ne potrdi zahtevanega voznega reda. Ne prevzamemo nikakršne odgovornosti za izgubljeno ali poškodovano prtljago. Pri letalskem prevozu je za prtljago odgovorna izključno letalska družba, po predpisih, ki veljajo v mednarodnem potniškem prometu. Prijavo izgubljene ali poškodovane prtljage potnik sam naslovi na prevoznika.

OTROCI: otroci do 2. leta potujejo na čarterskih poletih brezplačno (v primeru, da na destinaciji dopolnijo 2 leti plačajo strošek letalskega prevoza za izbrani odhod).

PONUDBA OPCIJSKIH IZLETOV:

EL TEIDE, LOS GIGANTES, PLAYA DE LAS AMERICAS

Celodnevni izlet v narodni park El Teide, kjer se bomo v primeru lepega vremena povzpeli pod vrh najvišje gore Španije, 3.718 m visokega vulkana Teide. Cesta nas bo sprva vodila skozi slikovit borov gozd in pripeljala do naravne meje parka, katero tvori vulkanska kaldera. Od tu naprej bomo lahko opazovali posušen tok lave in druge geološko zanimive dokaze izbruhov še vedno aktivnega vulkana. Zadnji del vzpona bomo avtobus zamenjali za gondolo, ki nas bo s spodnje postaje na višini 2.356 m v manj kot osmih minutah popeljala 3.555m visoko. Pristop na sam vrh gore ni mogoč (za to je potrebno posebno dovoljenje), lahko pa se bomo sprehodili po okolici gornje postaje in se počutili kot na vrhu sveta. Spust v dolino ter na severno stran otoka. Postanek za občudovanje pečin Los Gigantes in vožnja do najbolj turističnega dela otoka – Playa de las Americas. Kratek postanek za sprehod po promenadi in osvežilno pijačo.  Povratek v hotel.

 • izlet El Teide, Los Gigantes, Playa de las Americas 45 € (ob prijavi vsaj 20 oseb)

CANDELARIA – SANTA CRUZ

Podali se bomo na celodnevni izlet po južni obali otoka. Najprej se bomo ustavili v mali ribiški vasici Candelaria, kjer vso pozornost ukrade bazilika, kjer častijo zavetnico Kanarskih otokov Virgen de Candelaria. Nadaljevanje poti v glavno mesto Santa Cruz. Najpomembnejše pristanišče na otoku je nekdanja prestolnica celotnega otočja, danes pa si to vlogo deli z Las Palmas. Živahni karakter mesta bomo spoznali na sprehodu po kolonialnem jedru, pisano paleto barv in okusov pa preizkušali na mestni tržnici. Obvezno bo fotografiranje ob najbolj ikonični stavbi na otoku, torej ob Avditoriju arhitekta Santiaga Calatrave. Za konec še nekaj prostega časa za samostojno raziskovanje ali nakupe ter popoldanski povratek v hotel.

 • izlet Candelaria – Santa Cruz 45 € (ob prijavi vsaj 20 oseb)

GOROVJE ANANGA in LAHKIH NOG NAOKROG

Za doplačilo vas vabimo na aktiven izlet v gorovje Ananga, ki se nahaja na zahodni strani otoka. Razčlenjeno gorovje je prostor starodavnega gozda s prepletenimi drevesi kot v pravljici: lovorjev gozd z zmajevimi drevesi, palmami… Glede na razmere bomo izbrali primerno pohodniško turo, ki nas bo za naš trud nagradila s čudovitimi razgledi in napolnjenimi pljuči. Spust na »konec sveta« v pozabljeno vasico Taganana in do zadnjih skritih plaž na severni obali.

 • izlet v gorovje Ananga 45 € (ob prijavi vsaj 20 oseb),

Otok GOMERA

Odpravite se na celodnevni izlet na sosednji slikoviti otok Gomero, ki bi bil s svojo neokrnjeno naravo in razgibanim terenom lahko prizorišče filma Jurski park. Jutranja plovba s trajektom nas bo pripeljala v San Sebastian, prestolnico otoka. Sprehodili se bomo po kolonialnem središču mesta in videli zgodovinsko utrdbo, Kolumbovo hišo ter katedralo, ki je najlepša priča zgodovinskih dogajanj na otoku. Otok ima vsaj 40 panoramskih razglednih točk in prav z vsake se pokaže različen pogled na ostre gorske vrhove, bujne doline in zimzelen atlantski gozd. Tradicionalno kosilo v vaški restavraciji. Največja zanimivost otoka pa je vseeno kulturne narave in to je unikaten jezik otočanov, Silbo Gomero. Zaradi težko dostopne pokrajine so otočani razvili prav poseben način sporazumevanja z žvižganjem, katerega se učijo v šolah in je deset let že vpisan med Unescovo svetovno kulturno dediščino. Predstavitev otoške posebnosti in povratek v pristanišče ter na otok Tenerife.

 • izlet otok Gomera 80 € (ob prijavi vsaj 20 oseb)

 

Pišite nam na info@top10potovanja.com ali nas pokličete na +386 1 828 0257!

*zapisane cene se lahko spremenijo (veljajo ob odhodu dveh oseb, pišite nam tudi za odhode v primeru družine, več oseb, ene osebe)

Rezervacije sprejemamo na info@top10potovanja.com ali na +386 1 828 0257 Informativno rezervacijo lahko prilagodili se bomo vsem vašim željam po GARANTIRANO najnižjih cenah! Povprašajte nas tudi za potovanja iz bližnjih letališča na Kanarske otoke ali za dopustovanje na Hrvaškem ali v Sloveniji v letu 2021 po GARANTIRANO najnižjih cenah!

 

POGOJI ZA VSTOP NA OTOK TENERIFE

 • Slovenski potniki morajo ob prihodu na Tenerife obvezno predložiti negativen PCR test (RT-PCR) COVID-19, ki ni starejši od 72 ur pred prihodom/pristankom na Tenerifi (otroci do 6. leta v spremstvu s starši testa ne potrebujejo).
 • Potrdilo mora biti v pisni ali elektronski obliki in izdano v španskem, angleškem, nemškem ali francoskem jeziku ter mora vsebovati sledeče podatke: ime in priimek potnika, številko osebnega dokumenta (ki mora biti enak dokumentu s katerim potujete), datum in uro testa, identifikacijo oz. podatke in kontakt uradnega laboratorija oz. zdravstvene organizacije/organa, ki je izvedel test, uporabljeno tehniko za izvedbo testa ter negativni rezultat testa.
 • Samoplačniški test z obveznim naročanjem lahko opravite v pristojnih zavodih, zdravstvenih domovih in bolnicah – potrjen negativni test ne sme biti starejši od 72 ur od pristanka na letališču na Tenerifi.
 • Dodatno potrebuje VSAK POTNIK (tudi za otroke do 6. leta) pred odhodom izpolniti FCS obrazec (zaradi samih postopkov pridobivanja QR kode), ki ga najdete na povezavi https://www.spth.gob.es/. Vsak potnik, se mora najprej registrirati oz. urediti profil in nato izpolniti formular. Obrazec je v angleškem jeziku in ga lahko izpolni ena odrasla oseba na prijavi/skupni rezervaciji (na posamezen obrazec dodate osebe, ki potujejo skupaj z vami in imajo bivališče na istem naslovu (odrasle in mladoletne osebe – v vsakem primeru pa mora odrasla oseba dodati na isti formular mladoletne potnike, ki potujejo z vami oz. osebe do 18. leta. V primeru, da potniki na posamezni prijavi nimajo istega bivališča morajo izpolniti ločeno prijavo – za vsakega potnika posebej). Pomembno je, da v obrazec navedete tisti potovalni dokument s katerim boste potovali oz. se zglasili na letališču. Po izpolnitvi obrazca boste prejeli potrditveno sporočilo o uspešno izpolnjenem obrazcu ter QR kodo za vsakega potnika posebej, katero morate obvezno predložiti letališkemu osebju (tiskana ali mobilna verzija) ob pristanku na Tenerifi (brez omenjene kode v državo ne morete vstopiti). Izpolnitev spletne najave za vstop v Španijo je zavezujoča za vse potnike
 • Ob vstopu na Tenerife je potrebno na telefon naložiti aplikacijo RadarCOVID: https://www.gobiernodecanarias.org/principal/coronavirus/radarcovid/.

POGOJI ZA VSTOP V SLOVENIJO

 • Potniki, ki ob prehodu meje predložijo negativen PCR COVID-19 test (PCR test opravljen 48 ur ali manj pred prihodom v Slovenijo z metodo verižne reakcije s polimerazo in je opravljen v državi članici Evropske unije, državi članici schengenskega območja, Združenem kraljestvu Velike Britanije in Severne Irske ali Združenih državah Amerike) ne bodo napoteni v karanteno. Ob povratku na letališče Jože Pučnik Brnik je mogoče test opraviti tudi na letališču po pristanku v Sloveniji, po ceniku upravljalca letališča JP Brnik Fraport Slovenija. Na rezultat testa je potrebno počakati na letališču JP Brnik (v brezcarinskem prostoru – pred prehodom meje) približno 5-6 ur. Več informacij najdete na spletni strani: https://www.fraport-slovenija.si/sl/mediji/8000. Testiranje je samoplačniško, na test se ni potrebno predhodno naročiti, obvezno pa potrebujete kartico zdravstvenega zavarovanja.
 • Testiranje oz. negativni PCR COVID-19 test je obvezen za otroke od dopolnjenega 15. leta naprej (vir: NIJZ, 18.01.2021).
 • Novo/pomembno: Vstop v Republiko Slovenijo se brez napotitve v karanteno na domu in brez predložitve negativnega izvida testa dovoli tudi:
 • osebi, ki predloži potrdilo o pozitivnem PCR izvidu testa na SARS-CoV-2, ki je starejši od 21 dni, vendar ni starejši od šest mesecev, ali potrdilo zdravnika, da je oseba prebolela COVID-19 in od začetka simptomov ni minilo več kot šest mesecev;
 • osebi, ki predloži potrdilo o cepljenju zoper COVID-19, s katerim oseba dokazuje, da je od prejema drugega odmerka cepiva proizvajalca COMIRNATY Biontech/Pfizer preteklo najmanj sedem dni, Moderna najmanj 14 dni in od prejema prvega odmerka cepiv proizvajalcev AstraZeneca, Russia’s Gamaleya National Centre of Epidemiology and Microbiology Sputnik V ali Johnson&Johnson COVID-19 Vaccine Janssen najmanj 21 dni.
 • Potnike, ki prihajajo iz države oz. regije na rdečem seznamu (med te države spada Španija oz. Kanarski otoki/Tenerife), in ob prehodu meje v Slovenijo ne predložijo katerega izmed zgornjih dokazil, se zaradi morebitne okužbe z virusom SARS-CoV-2 napoti v karanteno za deset (10) dni. Karantene ni možno prekiniti.

DODATNA NAVODILA GLEDE NA SPREJETE UKREPE ŠPANSKE VLADE

 • V hotelskih nastanitvah v skladu z navodili pristojnih inštitucij in ob upoštevanju standardov za dodatne varnostne in sanitarne ukrepe, lahko pride do prilagoditve ali omejitve koriščenja določenih storitev (npr. strežba obrokov s strani hotelskega osebja tudi v hotelih vse vključeno, omejeni obsegi delovanja wellness storitev, omejeno delovanja otroških klubov, čiščenje sob in menjava brisač na zahtevo gosta, poseben protokol v hotelskih bazenih, posebna ureditev plaž, posebno delovanje fitnes centrov ipd.). Vsi okrepi se izvajajo izključno za dodatno zaščito in varnost gostov.
 • Uporaba mask na destinaciji: Uporaba maske ali druge vrste zaščite ustno-nosnega predela je obvezna za odrasle in otroke, starejše od 6 let, na prostem, v hotelih ter v javnih zaprtih in odprtih prostorih, prav tako na avtobusih/transferjih (hrana in pijača je na avtobusih prepovedana).
 • Ustrezna varnostna razdalja: Na prostem in v vseh zaprtih prostorih – je treba ohranjati ustrezno varnostno razdaljo 1,5m.
 • Zbiranje ljudi: dovoljeno zbiranje ljudi do maksimalno 4 osebe
 • Policijska ura: obvezno upoštevanje policijske ure od 22.00 – 06.00
 • Športne aktivnosti so dovoljene, medtem, ko so družabni dogodki in nočno življenje prepovedani.
 • Ukrepi v primeru okužbe z Covid – 19 med bivanjem na destinaciji: V primeru morebitne okužbe z Covid -19, se oseba napoti v obvezno karanteno in ustrezno zdravljenje pod nadzorom zdravstvenega osebja. Španska vlada stroškov bivanja v času karantene in zdravstvenega zdravljenja v primeru Covid – 19 ne pokriva. Vsem potnikom svetujemo sklenitev dodatnega zdravstvenega zavarovanja z asistenco v tujini, ki vključuje tudi Covid -19 zdravljenje. Priporočamo sklenitev zavarovanja Coris ali Vzajemna. Podrobne informacije dobite pri vašem prodajnem svetovalcu.

POMEMBNO

Navedene informacije so trenutne in se lahko še spremenijo. Pred odhodom bomo vsem prijavljenim posredovali zadnje veljavne ukrepe glede potovanja na Tenerife in povratka v Slovenijo.

POMEMBNO: Navedene informacije so trenutne in se lahko še spremenijo. Pred odhodom bomo vsem prijavljenim posredovali zadnje veljavne ukrepe glede potovanja na Tenerife in povratka v Slovenijo. 

 

Pišite nam na info@top10potovanja.com ali nas pokličete na +386 1 828 0257!

*zapisane cene se lahko spremenijo (veljajo ob odhodu dveh oseb, pišite nam tudi za odhode v primeru družine, več oseb, ene osebe)

Rezervacije sprejemamo na info@top10potovanja.com ali na +386 1 828 0257 Informativno rezervacijo lahko prilagodili se bomo vsem vašim željam po GARANTIRANO najnižjih cenah! Povprašajte nas tudi za potovanja iz bližnjih letališča na Kanarske otoke ali za dopustovanje na Hrvaškem ali v Sloveniji v letu 2021 po GARANTIRANO najnižjih cenah!

 


TRENUTNO NI DIREKTNIH NOVIH LETOV ZA MAJORKO IZ LJUBLJANE! Vendar imamo na voljo neverjetne cene že od 200 € po osebi za 7 x nočitev iz bližnjih letališč, poglej tukaj: http://bit.ly/Majorka_Top10Potovanja

 

MAJORKA ZADNJA MESTA za PRVOMAJSKE PRAZNIKE že od 294 € po osebi z direktnimi leti iz Ljubljane!

V kolikor bi želeli na Majorko ali ostale destinacije v drugih terminih z direktnim leti iz Italije ali Avstrije, lahko pogledate ponudbe tukaj http://bit.ly/Majorka_Top10Potovanja ali nam pošljite povpraševanje TUKAJ.

DATUMI ODHODOV: 

23. APR. 2021 4 nočitve27. APR. 2021

23. APR. 2021 8 nočitev1. MAJ. 2021

27. APR. 2021 4 nočitve1. MAJ. 2021

Plus ostali datumi z direktnimi leti iz Ljubljane:

15. MAJ. 20215 dni19. MAJ. 2021

24. JUN. 20215 dni28. JUN. 2021

18. SEP. 20215 dni22. SEP. 2021

27. OKT. 20215 dni31. OKT. 2021

14. APR. 20225 dni18. APR. 2022

Mallorca in počitniški odklop, s posebnim letalom poletimo direktno iz Ljubljane, 5 dni že od 454 €!!
Vodeno potovanje: Palma de Mallorca, Porto Christo, Mallorca, Balearski otoki, Španija
 
Mallorca s posebnim letalom direktno iz Ljubljane - počivajmo in odkrivajmo, 5 dni že od 574 €!!
Vodeno potovanje: Palma de Mallorca, Porto Christo, Mallorca, Balearski otoki, Španija
 
Mallorca za aktivne s posebnim letalom direktno iz Ljubljane, 5 dni že od 594 €!!
Vodeno potovanje: Palma de Mallorca, Porto Christo, Balearski otoki, Mallorca, Španija
 
PONUDBE: 
 
SAMO Letalski prevoz Mallorca ŽE OD 294 €! 
 
Blue Sea Mediodia 3*, Arenal že od 394 €! 
 
THB Felip 4*, Porto Cristo že od 494 €! 
 
THB El Cid, Can Pastilla že od 494 €! 
 
Iris 3*, Arenal že od 494 €! 
 
Marbel 3*, Can Pastilla že od 524 €!
 
Hipotel Gran Playa de Palma 4*, Playa de Palma že od 594 €! 
 
HM Ayron Park 5*, Playa de Palma že od 634!
 
HM Tropical 4*, Playa de Palma že od 644!
 
Acapulco Playa 4*, Playa de Palma že od 664!
 
Cala d'Or Gardens 4*, Cala d'Or že od 674 €! 
 
Hipotel Hipocampo Palace 5*, Cala Millor že od 684 €! 
 
Hipotel Playa de Palma Palace 5*, Playa de Palma že od 694 €! 
 

 

Oglejte si vse članke