GRČIJA direktno iz Ljubljane z neverjetnimi popusti! - Top 10 Potovanja

GRČIJA direktno iz Ljubljane z neverjetnimi popusti!

GRČIJA v letu 2021 z direktnimi leti iz Ljubljane že od 294 € za 7 x nočitev🇬🇷🇬🇷‼

Odlične ponudbe po GARANTIRANO najnižjih cenah‼

Odlična novica za GRČIJO, ZA VSTOP V GRČIJO JE PO NOVEM DOVOLJ ŽE HITRI (BREZPLAČNI) TEST!Poleg negativnega PCR testa je sedaj dovolj, če pred odhodom doma napravimo hitri test (brezplačen v primeru, da imamo digitalno potrdilo). HAT ob prihodu ne sme biti starejši od 48 ur! Seveda pa še vedno velja, da imajo vstop brez omejitev osebe, ki so se že cepile. Več informacij glede vstopa v Grčijo, najdete tukaj: https://travel.gov.gr/#/ , vse informacije glede potovanj v ostale države po Evropi in Svetu si lahko ogledate TUKAJ

 
 
Pomembno!! Na Top 10 Potovanja vam garantiramo najbolj ugodno ceno, če najdete boljšo ceno drugje, vam bomo ponudili boljšo ceno za vaše potovanje! 
Pišite nam na [email protected] ali nas pokličete na +386 1 828 0257, pošljete nam lahko tudi povpraševanje TUKAJ!
 

Direktni leti iz Ljubljane v Grčijo na

☀️Lefkas: http://bit.ly/Lefkas_direktni_Top10Potovanja

☀️Krf http://bit.ly/Krf2021_direktni_Top10Potovanja

☀️Samos: http://bit.ly/Samos2021_direktni_Top10Potovanja

☀️Kreta in Zahodna Kreta: http://bit.ly/Kreta_ZahodnaKreta_direktni_Top10Potovanja

☀️Rodos: http://bit.ly/Rodos2021_direktni_Top10Potovanja

☀️Kos: http://bit.ly/Kos2021_direktni_Top10Potovanja

☀️Karpatos: http://bit.ly/Karpatos2021_direktni_Top10Potovanja

☀️Zakintos: http://bit.ly/Zakintos2021_direktni_Top10Potovanja

☀️Santorini: http://bit.ly/Santorini2021_direktni_Top10Potovanja

v ponudbi imamo tudi Kefalonijo, Limnos, Skiatos ter Severni Ciper + Turčijo in Egipt 😉

 

☀️DODATNI POPUSTI (odvisni od izbranega paketa in ponudbe)☀️

- 3% popust na osnovno ceno ob plačilu celotnega zneska, v kolikor je 100% plačilo ob prijavi, do vključno 60 dni pred potovanjem.

- Možnost plačila na obroke

- Posebne ponudbe za mladoporočence (več na [email protected] ali na +386 1 828 0257)

- 50 % popust vsakemu študentu, ki zbere vsaj 5 sopotnikov na njegov aranžma. Popust se lahko uveljavlja samo ob prijavi in samo s predložitvijo veljavne študentske izkaznice.

- 50 % popust vsakemu seniorju, ki zbere vsaj 5 sopotnikov na njegov aranžma. Za seniorje se štejejo vsi ljudje v tretjem življenjskem obdobju, ki so stari več kot 60 let. Popust se lahko uveljavlja samo ob prijavi s predložitvijo osebnega dokumenta.

 

☀️NOVO: GARANCIJA ZA SPROŠČENO IN VARNO PRIJAVO☀️

Priporočamo sklenitev zavarovanja odpovedi potovanja in dodatnega zdravstvenega zavarovanja z asistenco v tujini. Za izbiro najbolj primernih zavarovanj se posvetujte z našimi svetovalci, več informacij TUKAJ!

 

☀️NOVO: COVID GARANCIJA☀️

Vam omogoča brezplačno odpoved paketnega aranžmaja (z leti iz Ljubljane), v kolikor namembna država preide na onemogočen seznam potovanj.

 

☀️Možnost zamenjave rezervacije (odvisno od izbrane ponudbe)☀️

Do 15.5 ali najkasneje do 30 dni do odhoda, za potovanja od 1.6. naprej, boste lahko spremenili svojo rezervacijo in jo nadomestili z drugo rezervacijo iz ponudb letov iz Ljubljane v Grčijo, pri čemer bodo upoštevani tisti popusti, ki se nanašajo na novo izbran objekt; prav tako se bo upošteval takšen popust ki bo veljaven v času spremembe.

Za nekatere ponudbe tudi do 15 dni pred odhodom omogočamo spremembo rezervacije znotraj ponudb z leti iz Ljubljane v Grčijo brez stroškov odpovedi. Za vsako spremembo rezervacije vam bomo zaračunali samo administrativne stroške 20 € na prijavnico.  

 

☀️Možnosti prevozov do letališč ali posebne znižane cene za parkiranje (odvisno od izbrane ponudbe)☀️

Organiziran prevoz do letališča Ljubljana

Vsem potnikom iz Murske Sobote, Maribora, Slovenske Bistrice, Celja, Ptuja, Velenja, Slovenj Gradca, Ljubljane, Nove Gorice, Ajdovščine, Kopra, Sežane, Postojne, Ilirske Bistrice, Brežic, Novega mesta in Trebnjega ponujamo organiziran prevoz do letališča Ljubljana po posebno ugodni ceni 10 €. Aktualen seznam vstopnih oz. izstopnih postaj najdete na naši spletni strani. Za doplačilo 5 € (največ 10 km izven poti) oz. 10 € (največ 30 km izven poti) vas lahko pridemo iskat oz. zapeljemo tudi na dom. Vse cene veljajo za eno osebo, v eno smer, vključno s prtljago, vendar samo, če se za prevoz odločite takoj ob prijavi.

 

☀️Posebne znižane cene za parkiranje☀️

Vsem potnikom, ki bodo leteli iz letališča Ljubljana ponujamo parkiranje na parkirišču P1/P2 po ceni 55 € za 8 dni in 85 € za 15 dni ali parkiranje na parkirišču Jagodic po ceni 25 € za 8 dni in 48 € za 15 dni.

Dodatno nudimo tudi možnost parkiranja na parkirišču Jagodic, ki je od letališča oddaljeno 5 minut vožnje in nudi 24 urni prevoz iz parkirišča na letališče in nazaj. Plačilo parkiranja 8 dni za samo 25 € in 15 dni za samo 48 €.

 

☀️POSEBNE UGODNOSTI ZA SENIORJE in MLADOPOROČENCE več na [email protected] ali na +386 1 828 0257!! ☀️

............................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Garantiramo najboljše cene paketov (v primeru da najdete boljšo, vam jo dodatno znižamo), za rezervacije in pomoč smo vam na voljo na [email protected] ali na +386 1 828 0257. 

Pomembno‼ Na voljo imamo tudi najboljše cene iz bližnjih letališč v tujini za vse grške destinacije po najboljših cenah na https://bit.ly/Grcija_2021_Top10Potovanja

Za rezervacije smo vam na voljo preko telefona: ☎️+386 1 828 0257 ali 📧e-naslova️: [email protected]!
www.top10potovanja.com

Rezervirajte na Top 10 Potovanja😍🔝
✔️Prihranek časa in denarja!⛱
✔️Najboljše cene v Sloveniji! ⛱
✔️Potuj ceneje kot v lastni režiji.⛱
✔️Brez prijavnine!⛱
✔️Prihranki tudi do več 100 €!⛱
✔️Brez stroškov rezervacije!⛱
✔️Namesto vas poiščemo najbolj ugodno ponudbo!⛱
✔️Možnost plačila na obroke brez obresti in dodatnih stroškov!⛱
✔️Možnost plačila s kreditno kartico!⛱
✔️Hitra in enostavna rezervacija, kar iz vašega najljubšega naslonjača!⛱
✔️Prijazni svetovalci! ⛱
✔️Prijaznost in zanesljivost!⛱
✔️Pomoč uporabnikom 24/7!⛱
👉http://bit.ly/Klik_do_ponudb
 

Potuj s stilom, potuj s Top 10 Potovanja! 😉

Oglejte si vse članke